Carmen Iohannis, primele imagini de la intrarea în pandemie. Cum a apărut Prima Doamnă la slujbă, la biserica din Sibiu

Publicat: Duminică, 31 Mai 2020 11:37 // Actualizat: Duminică, 31 Mai 2020 11:37 // Sursa: romaniatv.net

Klaus şi Carmen Iohannis au participat la slujba de duminică, oficiată în aer liber, la biserica din Sibiu. România TV vă prezintă primele imagini cu Prima Doamnă de la intrarea în pandemie.

Odată cu relaxarea măsurilor, lucrurile încep să revină la normal. Oamenii pot merge la biserică, la slujbele religioase, însă acestea nu vor fi oficiate înăuntru, ci în aer liber.

Citeşte şi:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soţia sa, Carmen, au participat la slujba de duminică, la biserica din Sibiu. Potrivit imaginilor realizate de România TV, cei doi au respectat întocmai regulile impuse, au stat în curtea bisericii şi au purtat mască de protecţie.

 

Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din diaspora

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis duminică un mesaj cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni.

Ultima duminică a lunii mai ne oferă prilejul de a sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni, o zi dedicată celor aflați dincolo de hotare, dar rămași aproape de țara natală, în gând și în suflet. Fiecare român, acolo unde se află, este un ambasador al tradițiilor, culturii și obiceiurilor noastre, al creativității și al spiritului românesc.

Ultimele luni au pus o lume întreagă la grea încercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai mulți dintre români s-au comportat în mod exemplar. Responsabilitatea fiecăruia şi solidaritatea tuturor ne-au ajutat pe toți să trecem mai ușor prin această pandemie.

Am traversat momente dificile și vă mulțumesc pentru că ați înțeles apelurile autorităților române. Mulți dintre dumneavoastră v-ați întors acasă cu un bagaj important de cunoștințe și experiențe dobândite în străinătate, pe care sunteți gata să le puneți în slujba României. Prin măsurile și politicile publice cuprinse în programul de reconstrucție economică, acest capital prețios pe care îl reprezentați fiecare dintre dumneavoastră va putea să fie valorificat pentru dezvoltarea țării noastre.

Este nevoie de toți românii, de „aici" și de „acolo", din țară și din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă și sigură pe care ne-o dorim.

La mulți ani, dragi români de pretutindeni!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
carmen iohannis Klaus Iohannis Sibiu slujbă biserică
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
15 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H