Carmen Iohannis pusă la zid de români chiar în noaptea de Revelion! Prima Doamnă nu s-a așteptat la astfel de reacții

Prima Doamnă a României a fost pusă la zid de români chiar în noaptea dintre ani. Ca în fiecare an, Carmen Iohannis a postat pe rețelele de socializare, un mesaj cu urări de bine pentru anul 2024. Însă, nu toți internauții au reacționat după cum s-ar fi așteptat soția președintelui țării.

01 ian. 2024, 13:01
Carmen Iohannis pusă la zid de români chiar în noaptea de Revelion! Prima Doamnă nu s-a așteptat la astfel de reacții
Carmen Iohannis pusă la zid de români chiar în noaptea de Revelion!

Carmen Iohannis pusă la zid de români chiar în noaptea de Revelion! Cu doar câteva ore înainte de miezul nopții, soția președintelui Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care le-a urat românilor bucurie, sănătate și lumina speranței pentru anul 2024.

Citește și Carmen Iohannis nu se dezice! Gafa de proporții făcută de Prima Doamnă la revenirea din Africa: „Vei rămâne în istorie. Nu ți-e rușine?”

Carmen Iohannis pusă la zid de români chiar în noaptea de Revelion!

„Să întâmpinăm Anul Nou cu bucurie, sănătate și lumina speranței! La mulți ani!”, este mesajul publicat de Carmen Iohannis pe Facebook.

Urarea Primei Doamne a României a primit sute de aprecieri și reacții pozitive din partea multor români care i-au întors mesajele de bine.  Însă, au fost și internauți care nu au reacționat așa cum s-ar fi așteptat Carmen Iohannis.

„Speranță în ce? A avut grijă soțul dumitale de toate speranțele noastre. La mulți ani!”/ „Pentru tine, nu pentru noi”/ „Măcar de sărbători, că-n rest e vai steaua noastră de români…”/ „La mulți ani fericiți pe alte meleaguri pentru 2024!”/ „Vrem să știm cât am plătit pe vacanțele dvs. în 2023. Dăm un ban, dar trebuie să primim o dovadă, un bon, o chitanță, ceva… Așa e normal, nu?”, sunt o parte dintre comentariile pe care românii le-au făcut în dreptul postării doamnei Iohannis.

Klaus Iohannis, ultimul mesaj de Anul Nou în calitate de președinte

Klaus Iohannis le-a transmis românilor un ultim mesaj de Anul Nou în calitate de președinte. Șeful statului i-a îndemnat pe români să creadă în speranța unui an mai bun.

La final de an, președintele a vorbit despre realizările pe care țara noastră le-a bifat anul acesta.

Totodată, Klaus Iohannis a ținut să le specifice românilor că doar cu credință și speranța vom avea șansa unui viitor mai bun.

”Dragi români,

Pe măsură ce ne apropiem de începutul unui nou an, reflectăm la ce a însemnat 2023 pentru fiecare dintre noi, dar și pentru parcursul nostru colectiv. Am traversat împreună vremuri de adâncă încercare și profunde incertitudini. Cu un război încă în desfășurare la granițele noastre, România a rămas o țară sigură. Suntem membri ai NATO, avem cele mai mari garanții de securitate din istorie și astfel fiecare dintre noi este apărat în fața oricărei posibile amenințări.

Am reușit să menținem o guvernare stabilă, care a continuat să modernizeze marile sisteme publice, de la educație la sănătate la infrastructură și administrație. România are o economie robustă și și-a consolidat independența energetică, inclusiv prin folosirea tehnologiilor verzi care protejează mediul.

Finalul de an este și o bună ocazie pentru a privi spre viitor cu optimism și încredere. Avem un uriaș potențial de dezvoltare, iar anul electoral 2024 ne va pune în fața unor opțiuni care vor marca destinul țării noastre. De aceea, pentru a reuși să transformăm România în țara pe care ne-o dorim, este vital să ne exercităm dreptul de vot la toate rundele de alegeri care vor urma.

Să întâmpinăm, așadar, anul 2024 cu speranță și cu convingerea că împreună putem depăși orice obstacol. În acest spirit al unității și al solidarității, vă urez tuturor un An Nou cu sănătate, plin de bucurii și împliniri!

La mulți ani!”, a scris Klaus Iohannis pe rețelele sociale.

Citește și Carmen Iohannis a dansat pe muzică africană la o școală de fete din Kenya VIDEO