Carmen Iohannis şi Brigitte Macron, întâlnire secretă. Unde au fost cele două prime doamne

Carmen Iohannis a dus-o pe Brigitte Macron într-o vizită secretă. Cele două prime doamne au mers la magazinul designerului preferat al lui Carmen Iohannis. despre această întâlnire s-a aflat abia după trei zile, după ce Eli Lăslean a publicat o fotografie pe contul ei de socializare.

27 aug. 2017, 08:36
Carmen Iohannis şi Brigitte Macron, întâlnire secretă. Unde au fost cele două prime doamne

Carmen Iohannis a dus-o pe prima domană a Franţei în vizită la designerul ei preferat. Este vorba de Eli Lăslean cea care se ocupă de garderoba soţiei lui Klaus Iohannis.

” Ziua in care m-am simtit deosebit de onorata .. .Vizita surpriza a Dnei Brigitte Macron impreuna cu Dna Carmen Iohannis a fost pentru mine ceea ce francezii spun”les grandes rencontres ” !Je vous en remercie , Madame Macron , vous avez toute mon admiration” a scris Eli Lăslean pe pagina sa de socializare.

Vizita nu a fost menţionată în programul oficial, aşa că este posibil ca Brigitte Macron să fi fost impresionată de ţinutele lui Carmen Iohannis şi a dorit să afle mai multe despre cea care i le-a realizat.

De altfel, în timpul vizitei cuplului prezidenţial al Franţei, Carmen Iohannis a schimbat trei rochii, toate realizate de Eli Lăslean.

Carmen Iohannis şi-a demonstrat pasiunea pentru modă încă din primele luni de mandat ale soţului. Astfel, în timpul vizitei oficiale din Spania, din 2015, Carmen Iohannis a trecut şi pe la designerul preferat al Reginei Letizia.

Citeşte şi Carmen Iohannis gafează din nou. Vezi cum a apărut îmbrăcată la întâlnirea cu Emmanuel Macron şi Prima Doamnă a Franţei