Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuţ Negoiță, s-a mutat cu iubitul, liberalul Cătălin Boboc FOTO

Carmen Negoiță trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu politicianul Cătălin Boboc. Cei doi au trecut la un alt nivel al relației și s-au mutat împreună!

03 sept. 2021, 19:04
Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuţ Negoiță, s-a mutat cu iubitul, liberalul Cătălin Boboc  FOTO

Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuţ Negoiță, s-a mutat cu iubitul, liberalul Cătălin Boboc. Carmen Negoiță, 40 de ani, a dezvăluit într-un interviu acordat VIVA! cum l-a cunoscut pe iubit. „La un brunch, prin intermediul unor prieteni comuni, iar câteva ore mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să merg cu el la o zi de naștere și am acceptat. De atunci, ne-am întâlnit în fiecare zi, vorbeam la telefon și toată treaba cu datingul a durat patru zile. Apoi, mi-a spus că își dorește ceva serios și am fost de acord să încercăm. O lună mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să ne mutăm împreună și am acceptat”, a spus Carmen Negoiţă.

Carmen Negoiță s-a mutat cu iubitul, liberalul Cătălin Boboc

„Cătălin este un bărbat frumos, responsabil, așezat, cu simțul datoriei, dar este atent la oameni, empatic, știe să zâmbească și să se bucure de viață. Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur, dar, după ce am povestit mai mult, mi-am dat seama că este un tip sociabil și de viață”, a mai spus fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”.

Cătălin Boboc, 45 de ani, este secretar de stat la Ministerul Muncii şi are un copil dintr-o relație anterioară.

Boala de care suferă Corina Dănilă: „Este o afecţiune auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional”

Carmen Negoiță a fost căsătorită cu Liviu Negoiță, de care a divorţat în 2011. După separare, s-a întreținut singură, și-a deschis și unele afaceri. „Este destul de greu, ca femeie independentă, să găsești pe cineva care să fie la același nivel, chiar și energetic, nu numai ca realizări. Majoritatea bărbaților în ziua de astăzi fug de responsabilitate, nu de aceea financiară, ci a asumării relației. O văd ca pe un rol pe care trebuie să îl îndeplinească full time. Ce îmi place la iubitul meu este că mă face să mă simt femeie. Și sunt așa pentru că el este un bărbat asumat, stăpân pe sine, foarte puternic”, a spus Carmen Negoiţă.