Carmen Negoiţă, noi dezvăluiri despre despărţirea de politician: „Când mi se pune pata, s-a terminat”

Carmen Negoiţă a făcut noi dezvăluiri despre despărţirea de politician. Toată lumea se aştepta ca povestea de dragoste dintre ea şi Cătălin Boboc să treacă la nivelul următor, nu să se încheie, pentru că influenceriţa părea fericită.

13 nov. 2022, 21:25
Carmen Negoiţă, noi dezvăluiri despre despărţirea de politician: „Când mi se pune pata, s-a terminat”
Carmen Negoiţă, noi dezvăluiri despre despărţirea de politician

Carmen Negoiţă, noi dezvăluiri despre despărţirea de politician. În această vară, la întoarcerea dintr-o vacanță romantică petrecută pe Coasta de Azur împreună cu logodnicul, Carmen, în loc să anunțe când anume jucăm la nuntă, a anunțat despărțirea.

Citeşte şi: FOTO Mihaela Rădulescu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe barcă, în costum de baie. Vedeta arată trăsnet la 53 de ani

Carmen Negoiţă, noi dezvăluiri despre despărţirea de politician

Viața e frumoasă oricum, evenimentele vin și pleacă, anumite lucruri nu sunt permanente. Lucrurile se întâmplă în viața noastră ca să ne dăm seama de anumite situații, să ne modelăm. A fost o propunere (n.r de căsătorie), a fost o discuție, dar nu am pus-o la planificare, la next level. Momentan, nu mă grăbesc.

Pe măsură ce știi ce vrei, ești sigură pe tine, nu mai accepți multe lucruri. Îți dorești pe cineva care să te ridice, să te ajute, să fie partener egal cu tine, dacă găsești pe cineva care te seacă de energie, atunci e cam complicat. Eu ca femeie sunt extrem de tolerantă, dar am și eu mici pitici pe care nu-i tolerez! Când mi se pune pata neagră, s-a terminat!

După toate aceste experiențe, am încercat să fac o introspecție cu mine, să mă analizez, unde sunt atât de intolerantă, atât de drastică. Mi se pare că de multe ori dăm vina pe cei din jur, dar trebuie să ne mai uităm și la noi.

E ideea aia de a reuși să comunici unul cu celălălt într-o manieră în care să stabilești niște limite, priorități, să descoperi ce-și dorește unul de la celălalt, nu să descoperi pe parcurs și să te lovești, să te ciocnești.

Am un lucru pe care nu-l suport, minciuna! Mă enervează cel mai tare! Doi la mână e furia! Eu sunt o persoană impulsivă și am nevoie de un bărbat care să mă calmeze, nu să-mi ridice mingea la fileu să încep să bat! Și asta cu minciuna e de mult!„, a declarat Carmen Negoiţă, pentru Click.ro.