FOTO Mihaela Rădulescu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe barcă, în costum de baie. Vedeta arată trăsnet la 53 de ani

Mihaela Rădulescu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe barcă, în costum de baie. Vedeta a împlinit pe 3 august vârsta de 53 de ani şi nu a vrut să facă mare paranghelie, ci a petrecut alături de iubitul ei, Felix Baumgartner.

05 aug. 2022, 14:58

Mihaela Rădulescu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe barcă, în costum de baie. De această dată, prezentatoarea şi-a dorit să îşi serbeze ziua într-un mod inedit, alături doar de jumătatea ei. Şi-a pus un pus un costum de baie, iar după o plimbare cu motorul, cei doi au mers pe o barcă, unde au petrecut momente relaxante.

Citeşte şi: La ce alimente a renunţat Mihaela Rădulescu. Vedeta a slăbit 32 de kilograme: „E cea mai bună dietă”

Mihaela Rădulescu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe barcă, în costum de baie

Vedeta a împărtăşit şi cu prietenii virtuali imagini la ziua ei de naştere, fotografii în care apare şi partenerul ei, Felix Baumgartner, cu care se iubeşte mai bine de şase ani. De remarcat este faptul că diva de la Monaco arată foarte bine la cei 53 de ani pe care i-a împlinit, iar asta se datoarează stilului de viaţă sănătos pe care îl are, dar şi pentru că face mişcare în fiecare zi.

Mihaela Rădulescu a ales să poarte un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare roz, care i-a pus în evidenţă atât bronzul, cât şi formele perfecte. „Codul vestimentar pentru petrecerea de ziua mea – 2 roți și costum de baie. Am purtat, de asemenea, niște sentimente minunate, care nu se văd în poze„, a scris vedeta pe Instagram.

Printre vedetele care i-au urat „La mulţi ani!” se numără şi Pavel Bartoş, Smiley, Carmen Negoiţă, Cătălin Moroşanu şi Florin Călinecare, care i-au transmis numai de bine Mihaelei Rădulescu, prin mesaje video.

Am avut ieri un super party online, de ziua mea, pe Instagram. Familie, prieteni, colegi, au fost mai toti cei dragi, care m-au facut sa zambesc (sau sa bocesc toata ziua. Toti avem nevoie sa adunam saci de energie pozitiva, zambete, cuvinte mari sau doar calde, urari pe care sa le simtim din suflet…

Am pus aici un video cu ce mi-au trimis altii, de oriunde erau. Si mai am o multime care erau private si le tin pentru sufletul meu. Cu toata distanta asta sociala si regulile ei, m-am simtit mai aproape ca niciodata de oameni dragi, cu care ma vad rar, pentru ca locuim in tari diferite. Multumesc fiecarui OM care s-a gandit la mine si care a simtit sa ma faca fericita. Uuuuf, cat de mult conteaza…

Dragi oameni din viata mea, dragi prieteni de departe, dragi colegi din Pro si din alte televiziuni, mi-ati facut o zi minunata si n-am sa uit. Sa fiti sanatosi, sa aveti viata si… sa fiti fericiti si pe cont propriu. Nu mai tot asteptati sa va faca altii fericiti, puteti si singuri. Iar cand vine si de la altii, sa fie primit!!

Mereu cu ganduri bune,

Miha„, este mesajul de mulţumire transmis de Mihaela Rădulescu pe reţelele de socializare.