Carmen Sălciua este îngrozită după ce i-a fost furată identitatea! Ce le recomandă fanilor ei: „Vezi tu, pe internet nu mai e sigur”

Carmen Sălciua se confruntă cu o problemă extrem de serioasă. După ce a fost informată că cineva își asumă identitatea ei pe TikTok, artista a decis să reacționeze.

18 nov. 2023, 11:36
Carmen Sălciua este îngrozită după ce i-a fost furată identitatea! Ce le recomandă fanilor ei: „Vezi tu, pe internet nu mai e sigur”
Carmen Sălciua este îngrozită după ce i-a fost furată identitatea! Ce le recomandă fanilor ei: „Vezi tu, pe internet nu mai e sigur”

Carmen de la Sălciua a decis să închidă contul ei de TikTok, iar ulterior, cineva s-a prefăcut a fi ea pe aceeași platformă. Într-un interviu exclusiv acordat Antenei Stars, artista a reacționat ferm și a clarificat că respectivul cont nu îi aparține.

Citește și: Carmen de la Sălciua aniversează un an de la nuntă. Declarația emoționantă a vedetei: „Să petrecem o veșnicie iubindu-ne”

„Pe mine mă mai anunță oamenii că pun acolo screenshot-uri pe privat sau ceva, sunt multe fan page-uri, fapt care nu mă deranjează absolut deloc, dar mă deranjează că un anumit cont de TikTok, în spatele căuria nu știe cine se află pretinde că aș fi chiar eu și scriu acolo că acesta e contul real al artistei. Vă dați seama că multă lume nu a văzut story-ul acela în care am anunțat că nu mai am TikTok, probabil a trecut și atunci, toată lumea crede că eu încă am TikTok”, a povestit Carmen de la Sălciua la Antena Stars.

Carmen de la Sălciua se teme că fanii ei ar putea fi șantajați sau manipulați.  „Nu mă deranjează, pot să facă orice, până la urmă ești o persoană publică și nu poți să pui palma în gura lumii, dar mă gândesc că dacă cineva vorbește în locul meu, nu știe ce spune, câți oameni pot să fie, nu știu, manipulați sau șantajați de treaba asta. Acum, șantajați, nu știu cât, dar vezi tu pe internet nu mai e sigur. Am primit ieri acest mesaj în privat și până azi nu am avut timp fizic că fac nimic. Mă voi ocupa pentru că nu vreau să fiu percepută greșit”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua nu s-a mai putut abține și a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de dur pentru internauții care o judecă și bârfesc pentru ceea ce face.

„Aș vrea să vă spun ceva! Așa ca de la obraz! Vouă ăstora care stați pe TikTok (pierde vreme), ăstora care faceți mizerii grave pentru bani și frecați menta pe românește, dar știți să judecați la greu, voi pe toate le știți, în toate sunteți ași, la comentarii răutăcioase sunteți primii, articole scrieți că doar așa vă vine banul… dacă îi denigrați pe alții… și mai purtați și după voi o găleată de „admiratori” care vă țin în cuvânt și vin cu emoticoane de râs, că ce comic este să ne adunăm toți și să bârfim un om care muncește și își pierde nopțile. Și veniți după cu înjurături că ăla de ce are, că ăla de ce își permite… că muncește, de asta!”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory.

Citește și: Soțul lui Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș, nu poate scăpa de fosta soție. Femeia îi aduce acuzații grave: „Nu ne-am încheiat încă conturile, legea va decide”