Soțul lui Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș, nu poate scăpa de fosta soție. Femeia îi aduce acuzații grave: „Nu ne-am încheiat încă conturile, legea va decide”

Marian Corcheș, soțul lui Carmen de la Sălciua, este încă legat de fosta soție, Bianca Avram. Aceasta îi aduce acuzații grave bărbatului.

13 sept. 2023, 13:56
Soțul lui Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș, nu poate scăpa de fosta soție. Femeia îi aduce acuzații grave: „Nu ne-am încheiat încă conturile, legea va decide”
Marian Corcheș, soțul lui Carmen de la Sălciua, este încă legat de fosta soție

Soțul lui Carmen de la Sălciua nu se poate bucura de mariajul cu artista, căci viața lui este încă deranjată de fosta soție. Bărbatul a divorțat de Bianca Avram, însă femeia a ieșit în spațiul public și i-a adus acuzații grave.

Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani și, deși divorțul s-a pronunțat, procesul de partaj continuă. Marian Corcheș și Bianca Avram nu au ajuns la un sens comun la împărțirea bunurilor, iar ea se consideră neîndreptățită.

„Separarea noastră încă continuă, nu ne-am încheiat încă conturile. Separarea de bunuri nu s-a terminat. Mi s-a dat foarte puțin din tot ce am cerut. Sper să se termine totul cu bine, sper că legea va decide ce trebuie să-mi dea, e foarte greu să spui sume, eu sper să se facă dreptate și să primesc ceea ce mi se cuvinte. Nu vreau să vorbesc despre bani, despre lucruri”, a declarat femeia pentru Spynews.

Citește și: Carmen de la Sălciua, la cuțite cu Nelu Popa! Declarații dure făcute de celebrul saxofonist: „Ea nu e om! Nu faci asta nici celui mai mare dușman”

Bianca speră că judecătorii să dea o sentință finală cât mai curând și care să fie în favoarea sa. Este indignată de faptul că fostul soț o poartă „prin tribunale pentru bani”, chiar dacă și-a dorit să rezolve situația pe cale amiabilă.

„Eu sper să se termine cu bine, atunci când dreptatea e de partea ta eu cred că se va termina cu bine, însă la el mă pot aștepta la surprize. Pentru mine religia mea așa îmi spune, că nu ar fi trebuit poate să merg prin tribunale să mă judec cu fostul soț pentru ceea ce mi se cuvinte, asta m-a durut cel mai tare, falsitatea lui, că dacă se crede atât de credincios nu trebuia să-și ducă fosta nevastă prin tribunale pentru bani.

Eu de doi ani de zile am încercat pe cale amiabilă, nu să mă duci prin tribunale și să mă judec pentru bani, bani care normal mi se cuvin, după tot ce am făcut împreună. El a ales să nu-mi dea, el a ales altceva”, a mai precizat Bianca Avram.

Citește și: Romantism la cote înalte! Carmen de la Sălciua, surpriză colosală de la soț: „Mereu e atent la detalii”

Femeia a dezvăluit că nu mai are nicun fel de sentiment pentru Marian Corcheș și că are un nou iubit și speră ca el să fie cel alături de care va îmbătrâni.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș sunt căsătoriți din 2022, la doar un an după ce s-au cunoscut. Nunta a fost organizată în mare secret, departe de ochii curioșilor.