Carmen Sălciua se teme pentru viaţa ei, după ce a primit ameninţări: „Sper să mori”

Carmen Sălciua se teme pentru viaţa ei, după ce a primit ameninţări. În ultima vreme, cântăreaţa primeşte din ce în ce mai multe mesaje dure, unele chiar sunt urări de moarte. Este foarte speriată şi nu ştie cum să gestioneze situaţia.

11 aug. 2022, 23:36

Carmen Sălciua se teme pentru viaţa ei. Artista a a evadat din stresul cotidian și a ales Croația, unde petrece câteva zile alături de logodnicul ei. A primit mai multe comentarii răutăcioase și a considerat că este timpul să le răspundă pe măsură.

Nu mă suporți, ieși de pe pagina mea… dacă nu, te scot eu! De ani de zile tac și vă las să scrieți ce vă taie capul! De acum îmi simplific viața… Block!”, a postat Carmen de la Sălciua pe Instagram. Însă fără niciun rezultate, pentru că au urmat şi altele, mult mai urâte.

Citeşte şi: Dieta simplă cu care Carmen de la Sălciua a reuşit să slăbească. Cum a topit rapid kilogramele în plus: „Fac asta zilnic!”

Carmen Sălciua se teme pentru viaţa ei

Pur și simplu, sunt sătulă de tot ce se spune în mediul online, de tot ce se scrie. Oamenii sar calul, la mine s-a sărit deja calul. Mă gândesc că, dacă trăim în lumea asta, te poți aștepta ca la capătul străzii să te aștepte cineva să-ți dea în cap. Deci, de când am citit mesajul, acel mesaj urât cu sper să mori, numai la asta mă gândesc. Cine știe ce poate să-ți facă un astfel de om.

Nu știu ce să zic. Probabil, peste ceva timp, dacă lumea e rea și nu poți să-ți faci meseria în liniște… Mie îmi place să-mi fac meseria în liniște, îmi place să cânt muzică frumoasă. Spre exemplu, am văzut festivalul ăsta, Untold, și când am văzut pe TikTok foarte multe videoclipuri… nu-i concertul ăla pozitiv cu care tineretul să se mândrească, cum erau concertele mai demult.

De exemplu, să mergi la un concert și lumea să nu stea să vorbească urât pe scenă. A început să devină o modă și a început să fie apreciată foarte mult treaba asta cu oamenii care jignesc și sunt foarte apreciați. Și atunci, nu știu dacă într-un viitor foarte apropiat, dacă lucrurile vor sta tot așa sau mai rău, nu știu ce voi face”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Cancan.ro.