Carmen Şerban dă detalii despre informaţia potrivit căreia ar avea un copil: „S-a scris despre mine că aş avea un copil pe care l-aş ascunde sau că aş fi murit”

S-a spus şi s-a scris despre Carmen Şerban că ar avea un copil pe care l-ar ţine ascuns, dar şi că ar fi murit. Acum, artista îi pune la punct pe cei care au răspândit astfel de informaţii false care i-ar fi întristat pe fani.

07 dec. 2022, 11:02

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste, cariera ei întinzându-se pe două decenii. Dar celebritatea i-a adus şi mulţi duşmani, mulţi dintre ei lansând zvonuri care devin ştiri şi se răspândesc rapid în mediul online. Artista este de părere că răspândirea acestui tip de informaţii nu poate fi decât apanajul unor „oameni fără caracter și ieftini„.

Carmen Şerban explică zvonul potrivit căruia ar avea un copil

Informațiile false nu sunt de folos nimănui, iar cei care fac asta cu bună știință, sunt oameni fără caracter și ieftini. Postările acestea, bazate pe minciuni  senzaționale și publicate sub un titlu de senzațional, sunt făcute intenționat în scopul de a se incasa bani de pe urma vizualizărilor… și se fac bani mulți, de ordinul a mii de euro, când o postare merge foarte bine. Nu doar de pe urma vizionărilor pe YouTube sau Tik Tok se fac bani… acum și Facebook-ul generează venituri financiare prin programul Meta„, a mărturisit Carmen Șerban, pentru WOWbiz.ro.

Artista susține că fanii ei sunt afectați de informațiile false.

Problema este că cititorii sunt mințiți cu nerușinare și le este exploatată partea emoțională, întrucât ei se bucură sau suferă pentru un artist drag sau apreciat„, a mai dezvăluit ea.

Citeste si De ce nu are copii Carmen Şerban? Artista a dezvăluit motivul: „Viața nu a fost atât de generoasă cu mine”

De-a lungul timpului, despre Carmen s-a zvonit că ar avea un copil, dar şi că ar fi murit.

S-a scris despre mine, de nenumărate ori, ba că am murit, ba că am un copil și că îl ascund… și multe altele. Nu am murit și nu am copii. Anumite invenții scrise cu nesimțire au provocat multă supărare familiei mele, în special părinților și nepoților mei. Aceia care scriu și publică minciuni defăimătoare aduc jignire și prejudiciu de imagine în familia celui despre care se scrie„, a explicat artista pentru aceeaşi sursă.

Artista, diagnosticată cu cancer: „Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică”

În urmă cu aproape un deceniu, Carmen Şerban a fost diagnosticată cu cancer. Medicii nu i-au dat prea multe speranţe, ba chiar i-au recomandat să se îndrepte spre biserică. În primă fază, cântăreaţa a fost foarte indignată de recomandare, crezând cu tărie că acest lucru nu o va ajuta.

Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis ‘Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece’. Doar că ei știau că nu mă pot vindeca și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la 0 prin credință. Ei nu au vrut să mă trateze. Erau trei medici, pentru că medicul care mi-a depistat tumoarea m-a trimis și la alte centre specializate ca să fie sigur că ceea ce vede este adevărat. Și a fost rezultatul corect.

Citeste si Margherita de la Clejani, față în față cu agresorul care a înjunghiat-o. Ce pedeapsă riscă bărbatul

Nu am vrut să îi ascult, aveam o tumoare de 5mm, care în 6 luni s-a făcut de 12mm. Abia după aceea am ajuns pe mâna unui medic terapeut care mi-a zis ‘Dacă nu faceți ce vă îndrumăm noi, prin credință, anul viitor nu veți mai fi aici„, a declarat Carmen Șerban la Antena Stars.