Margherita de la Clejani, față în față cu agresorul care a înjunghiat-o. Ce pedeapsă riscă bărbatul

Margherita de la Clejani, față în față cu agresorul care a înjunghiat-o. Fiica artiștilor a trecut prin clipe cumplite pe data de 18 august, când un bărbat necunoscut a atacat-o chiar pe străzile Bucureștiului.

07 dec. 2022, 08:33
Margherita de la Clejani, față în față cu agresorul care a înjunghiat-o. Ce pedeapsă riscă bărbatul
Fiica Clejanilor va fi nevoită să stea față în față cu individul care a atacat-o

Margherita de la Clejani, față în față cu agresorul care a înjunghiat-o. Vedeta nu a fost singura victimă a agresorului, pentru că, la scurt timp, acesta a mai atacat o nouă femeie. Recent, judecătorii au acceptat probele administrate la dosar în cazul agresorului care a înjunghiat două tinere, printre care și Margherita de la Clejani.

Citește și: VIDEO. Ireal! Ce a făcut Viorica de la Clejani imediat după ce Margherita a fost condamnată definitiv

Margherita de la Clejani, față în față cu agresorul

Primul termen al procesului va avea loc vineri, 9 decembrie, iar fiica Clejanilor va fi nevoită să stea față în față cu individul care a atacat-o. „Constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 7853/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti sub numărul 51632/299/2022 privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (persoana vătămată P. Mara Andreea şi persoana vătămată Manole Myriam Margareta). Stabileşte termen de judecată la data de 09.12.2022, ora 09:00, sub rezerva rămânerii definitive a prezentei încheieri. Pentru primul termen de judecată se citează inculpatul şi persoanele vătămate”, au decis judecătorii.

În fața procurorilor și a polițiștilor, bărbatul a mărturisit că a fost conștient de faptele sale, iar victimele au fost alese la întâmplare. Margherita a fost, la rândul ei, la audieri și le-a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o fiinţă umană şi consider că am dreptul la viaţă. Şi pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact aşa cum este şi cazul meu.

Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate. Acum vreau să vorbesc despre problema răului.

Platourile înalte ale moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri. Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare. Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare”, a spus, cu ochii în lacrimi, Margherita de la Clejani.