Carmen Şerban are un nou iubit: „Când am chef să stau singură, îl trimit acasă”

Carmen Şerban are un nou iubit, însă, deocamdată nu are planuri de măritiş. Cântăreaţa se bucură din plin de relaţie, dar are şi momente când vrea să stea singură şi îşi trimite partenerul acasă la el. Trăieşte această poveste de dragoste de mai bine de patru luni şi a făcut declaraţii.

08 ian. 2021, 10:20
Carmen Şerban are un nou iubit: „Când am chef să stau singură, îl trimit acasă”
Carmen Şerban are o nouă relaţie

Carmen Şerban are un nou iubit. Interpreta de muzică de petrecere a ținut să precizeze că nu are planuri de măritiș, iar relația lor este una cât se poate de liberă, iar atunci când are nevoie de spațiu, îl „expediază” acasă la el.

Citeşte şi: Inna, de urgenţă la spital. Cântăreaţa a suferit un accident

Carmen Şerban are un nou iubit

Nu-mi doresc să fac asta pentru că nu sunt de lungă durată. Și ce fac, vin și îi prezint și după aia ne despărțim? Fiecare femeie își dorește să ajungă la altar cu cine trebuie. Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist.

Am o relație de patru luni de zile, dar atunci când am chef să stau singură, îi zic sa meargă și până pe la el acasă. O femeie foarte frumoasă, dar răutăcioasă și încruntată e urâtă. Și o femeie grasă și cea mai veselă este cea mai frumoasă.”, a spus Carmen Șerban, la Antena Stars.

Carmen Şerban şi-a pierdut tatăl

Carmen Șerban și-a pierdut tatăl, după o lungă suferință a bărbatului, dar nu uită de el nici măcar o zi. Un omagiu avea să-i aducă interpreta de muzică de petrecere celui pe care l-ar vrea înapoi. A vorbit și despre coronavirus și despre cei care nu au credință și bun simț.

Citeşte şi: Cântăreaţa Delia şi soţul ei şi-au cumpărat un penthouse de 3 milioane de euro. Când se va muta vedeta

Tatăl meu a plecat din această lume! Aș da tot ce am pe lumea asta, dacă aș putea ca să-l mai îmbrățișez pe tata, măcar o dată! Totodată, cu apariția acest virus, mulți dintre cei speriați și dezinformați, au arătat că pot umple frigiderele altora, fără ca să plătească!

Plata o vor face oricum, dar în timp! Multă ură, multă sălbăticie, mulți nesimțiți și dezumanizați, puțină Credință, iar iubirea pentru semenii noștrii este aproape inexistentă. Să ne dea Dumnezeu fiecăruia, după cum ne este sufletul! Urez sănătate, fiecărui om de pe planetă, atât cât dă Dumnezeu fiecăruia în parte! Să fim calmi și optimiști!”, a fost mesajul emoționant transmis de Carmen Șerban.