Inna, de urgenţă la spital. Cântăreaţa a suferit un accident

Inna a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un accident. Cântăreaţa a postat un filmuleţ pe pagina sa de Instagram, unde apare cu mâna dreaptă bandajată. Se pare că artista a căzut şi chiar dacă nu este nimic grav, fanii s-au îngrijorat pentru ea, atunci când au văzut imaginile de pe patul de spital.

04 ian. 2021, 12:52
Inna, de urgenţă la spital. Cântăreaţa a suferit un accident
Inna a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un accident.

Inna, de urgenţă la spital. Îmbrăcată în alb, artista s-a filmat de pe pat și a transmis următorul mesaj explicând succint ce i s-a întâmplat: „Cea mai stupidă căzătură”, a scris pe Instagram.

După mii de întrebări din partea oamenilor, artista i-a lămurit că a căzut de pe trotineta electrică.

Citeşte şi: Inna, despre bani şi afaceri. În ce a investit cântăreaţa

Inna, de urgenţă la spital

Inna a suferit un accident

Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Celebra cântăreață Inna și-a cunoscut marea dragoste chiar în perioada pandemiei. Carantina impusă de autorități a fost perioada de care artista a profitat din plin pentru a-și cunoaște mai bine iubitul.

Cântăreața a vorbit despre modul în care s-a schimbat viața sa în urma restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Artista respectă toate regulile de protecție, mai exact poarta masca de protecție, folosește dezinfectant și ia vitamine.

Este dificil ce trăim, este o experienţă nouă pentru mulţi dintre noi, care ne face să ne reevaluăm vieţile, modul în care trăim, care ne sunt priorităţile. Ca noi toţi: mască, dezinfectant, vitamine, mă odihnesc. Mai nou, fac şi sport, mă relaxează” , a declarat Inna pentru okmagazine.ro.

Citeşte şi: Inna şi Deliric, ipostază inedită în bucătărie. Deliric: „Femeia are treabă tot timpul, că e pe scenă”

Inna, despre situaţia financiară în pandemie

Dragoste pe vremea pandemiei. Artista a povestit ca în urma acestei perioade dificile a devenit mai ambițioasă, mai perseverentă și mai dornică să se autodepășească. În ceea ce privește situația financiară, aceasta susține că nu simte lipsuri în urma numărului mai mic de concerte.

Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică” , a precizat aceasta.