Carmen Şerban l-a întâlnit pe Nicolas Cage: „Mi-a plăcut acel mic flirt, s-a uitat fix în ochii mei”

Carmen Şerban l-a întâlnit pe Nicolas Cage. Vedeta a povestit cum a ajuns să se uite fix în ochii starului internaţional. Invitată în platoul de la „Vorbește lumea”, cântăreața a dezvăluit cum a avut loc întâlnirea dintre ei.

07 mart. 2022, 16:56
Carmen Şerban l-a întâlnit pe Nicolas Cage: „Mi-a plăcut acel mic flirt, s-a uitat fix în ochii mei”
Carmen Şerban l-a întâlnit pe Nicolas Cage

Carmen Şerban l-a întâlnit pe Nicolas Cage. Puțini știau pasiunea pe care artista o are față de celebrul actor. Cei doi s-au întâlnit în Las Vegas, acolo unde el filma pentru o reclamă. Pentru câteva secunde s-au privit fix în ochi, însă artista l-a pierdut, acesta fiind înconjurat de gărzile de corp.

Citeşte şi: Carmen Șerban, întâmplarea care i-a marcat copilăria: „Mi-a tras o mamă de bătaie că nu i-am cerut voie să mă uit la Dallas”

Carmen Şerban l-a întâlnit pe Nicolas Cage

Carmen Șerban consideră că contactul vizual pe care l-au avut a fost un semn de simpatie din partea starului internațional şi recunoaște că i-a plăcut ce s-a întâmplat în acele câteva clipe.

Întotdeauna mi-au plăcut ochii lui Nicolas Cage. L-am și întâlnit la Vegas. (…) El trăgea o dublă pentru o reclamă. S-a uitat fix în ochii mei. Nu știa cine sunt, clar… a fost o chestie de simpatie, cred (…) până a ieșit afară s-a făcut un lanț de bodyguarzi în jurul lui, dar mi-a plăcut acel mic flirt”, a declarat Carmen Șerban la „Vorbește Lumea”.

Carmen Şerban a mai declarat că a moștenit vocea de la mama sa, dar fizic seamănă mai mult cu tatăl, cu care a avut o relație extrem de bună.

Artista o mai are acum doar pe mama ei, despre care vorbește cu admirație și spune că „întotdeauna ne-am înțeles bine. Mama mea e un om bun, e o persoană tolerantă”.