Carmen Șerban, întâmplarea care i-a marcat copilăria: „Mi-a tras o mamă de bătaie că nu i-am cerut voie să mă uit la Dallas”

Carmen Şerban este o artistă cunoscută, îndrăgită şi are tot ce-şi poate dori. Copilăria, însă, nu i-a fost deloc uşoară. A avut un părinte dur, care nu i-a arătat că o iubeşte, deşi artista e sigură că o iubea.

18 nov. 2021, 01:00
Carmen Șerban, întâmplarea care i-a marcat copilăria: „Mi-a tras o mamă de bătaie că nu i-am cerut voie să mă uit la Dallas”

Carmen Șerban a povestit, în emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV, câteva dintre întâmplările care i-au marcat copilăria. Multe dintre ele poartă amprenta tatălui ei, care încerca să o educe într-o manieră pe care, la acea vreme, ea nu o putea înţelege.

Tata a fost un om dur, ne arăta mai puțin că ne iubește, dar ne-a iubit, cu siguranță. Îl iubesc și acum, Dumnezeu să îl ierte. Ne punea condiții, era strict. Am un frate mai mare cu un an ca mine și încă unul cu 8 ani mai mic. Când a venit bezmeticul ăla mic, trebuia să îi schimb scutecul, erau de pânză toate, le spălam. Pe unele le puneam la uscat aşa, fără să le mai spăl (…)

Ne supăram pe tata că, în loc să ne jucăm, îmi dădea cămăși să le calc la dungă, când le-ar fi putut călca mama. El a vrut să mă educe, să învăț să calc. Foștii mei iubiți erau fascinați de cum călcam. Acum îmi cumpăr țoale pe care nu trebuie să le calc. Trebuia să îi cerem voie dacă voiam să ne uităm la TV sau dacă voiam să ieșim la joacă”, a povestit vedeta la Vorbește lumea”.

Citeste si Raluca Bădulescu reacţionează după ce a fost testată pozitiv cu substanţe interzise, în timp ce se afla la volan: „Iau anxiolitice prescrise de medic”

Cântăreaţa a mai povestit că, deşi tatăl ei nu a fost deloc încântat de faptul că fiica lui vrea să devină artistă, având convingerea că artistele sunt femei uşoare, după ce a cunoscut succesul, părerea lui s-a schimbat.

Ne-a prins că ne uitam la un film, la Dallas, ne-a dat o mamă de bătaie că nu i-am cerut voie. Mergeam uneori la cinema, era la două străzi mai încolo de unde locuiesc în Timișoara. Filmul începea la 2, se termina la 4, iar tata ne zicea să plecăm la 2 și să venim la 4. Fugeam de mâncam pământul, când se termina filmul, veneam acasă. Filmul costa 2 lei, iar tata ne dădea 1,5 lei.

Nici vorbă de cântat, tata zicea că cântărețele sunt c***e. Nu voia să audă de meseria asta, voia să mă mărit, să fac copii și să lucrez în fabrică. Eu nu mă vedeam măritată. (…) Când am devenit cunoscută și iubită, toată lumea mă lăuda, atitudinea lui s-a schimbat și a fost fericit că am ales drumul acesta”, îşi aminteşte cântăreaţa.

Citeste si Adi Minune şi Cati Simionescu, momente impresionante. Îmbrăţişări şi râuri de lacrimi după momentele de cumpănă pe care le-au traversat în ultimele luni