Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională. Ce ținute au purtat cei doi

Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională. Președintele României și soția sa au fost invitați de onoare la spectacolul excelent al Operei Naţionale Bucureşti, La Traviata.

19 dec. 2022, 08:33
Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională. Ce ținute au purtat cei doi
Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională

Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională. De fiecare dată când cei doi apar în public, în special soția președintelui, ținutele lor sunt privite și analizate. În ultima vreme, Carmen Iohannis a fost criticată de unii designeri pentru felul în care s-a îmbrăcat la unele evenimente.

Citește și: Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. Ce spune despre colaborarea cu Carmen Iohannis

Carmen și Klaus Iohannis, apariție surprinzătoare la Opera Națională

De această dată, Carmen Iohannis a ales sa poarte un deux piecès din catifea de mătase semnat Andrea Tincu. Albastrul regal, forma elegantă a rochiei și tușeul catifelei sunt caracteristicile principale ale ținutei.

Sâmbăta seara, Prima Doamnă Carmen Iohannis și Președintele României, Excelenta Sa Domnul Klaus Iohannis , au fost invitați de onoare la spectactacolul excelent al Operei Nationale Bucuresti, La Traviata.

Prima Doamnă a ales sa poarte un deux piecès din catifea de matase semnat Andrea Tincu. Albastrul regal, forma eleganta a rochiei și tușeul catifelei sunt caracteristicile principale ale ținutei. O seară dedicată muzicii într-o lună magică, cea mai iubită dintre toate!„, este mesajul transmis de designerul Andreea Tincu, pe pagina sa de Facebook.

Am fost onorați să-l avem oaspete pe ES Klaus Iohannis, Președintele României, împreună cu d-na Carmen Iohannis, la spectacolul „Traviata”, de G. Verdi.

Președintele României ne-a felicitat atât pentru standardele artistice înalte ale colectivului artistic, cât și pentru implicarea Operei Naționale București în sporirea și difuzarea mesajelor umaniste ale artei„, a transmis Daniel Jinga, director general al Operei Naționale București.

Designerul lui Carmen Iohannis ne spune cum să ne îmbrăcăm de sărbători

Andreea Tincu, designerul care se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis, le-a dat doamnelor și domnișoarelor sfaturi importante privind hainele pe care să le îmbrace de Crăciun și Revelion. De asemenea, specialistul menționează și ce nu trebuie să lipsească anul acesta din garderoba unei femei.

Investiți într-o ținută pe care o mai puteți purta și la alte ocazii. Alegeți materiale care nu se șifonează, culori care vă luminează tenul și vă conferă o stare de bine, roșul fiind, cu siguranță, un Must Have. Nu recomand să testezi linii în care să nu vă simțiți confortabil. Un Da hotărât noutăților, atâta timp cât vă simțiți bine în ele. (…) Puloverul de cashmire, Eșarfa de mătase, cizmele Ugg”, a declarat designerul pentru Unica.ro.

Cât privește colaborarea cu soția președintelui Klaus Iohannis, designerul spune că discută cu aceasta întotdeauna înainte de a începe să creeze un model. “Prima Doamnă are un stil feminin minimalist, similar tuturor Primelor Doamne din întreaga lume.

Fiecare ținută are la bază un anumit cod vestimentar, uneori mai relaxat decât era in trecut, o cromatică stabilită de comun acord și anumite tipare, verificate în ani. Cum se implică soția președintelui în alegerea ținutelor? Prima Doamna este deschisa sugestiilor, cunoaște tendințele și discutăm în avans orice model”, mai spune specialistul.