Carmen Simionescu a rupt tăcerea despre operaţiile estetice: „Momentul adevărului a sosit”

Carmen Simionescu a rupt tăcerea despre operaţiile estetice. Fiica lui Adi Minune este o femeie împlinită pe toate planurile, are o familie frumoasă, dar şi o carieră de succes. Pentru a se menține mereu în formă, artista nu neglijează aspectul fizic.

05 sept. 2022, 17:33
Carmen Simionescu a rupt tăcerea despre operaţiile estetice: „Momentul adevărului a sosit”
Carmen Simionescu a rupt tăcerea despre operaţiile estetice

Carmen Simionescu a rupt tăcerea despre operaţiile estetice. Fiica lui Adi Minune a organizat un Q&A pe pagina ei de Instagram, în care a dorit să le răspunsă urmăritorilor la toate curiozitățile pe care aceștia le au în privința ei.

Carmen Simionescu a rupt tăcerea despre operaţiile estetice

Vedeta a mărturisit în cele din urmă că are o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Chiar dacă până acum s-a ferit să ofere detalii, în ciuda faptului că era evident, iată că acum și-a luat inima în dinți și le-a dezvăluit fanilor săi că a recurs la un implant mamar.

Momentul adevărului a sosit! Nu am negat niciodată că am această intervenție estetică, dar nu sunt de acord să vorbesc public despre chestia asta, fiind o parte intimă a corpului. Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă”, a declarat Carmen Simioescu, pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Fata cea mare a lui Adrian Minune a făcut accident. Momente dramatice pentru Karmen: „Mi-am rupt mașina în două!”

Carmen Simionescu, concediu de coşmar alături de soţul său

Carmen, fiica lui Adi Minune, a făcut dezvăluiri despre vacanţele pe care le-a petrecut alături de soţul său. Aceasta povesteşte că primul concediu petrecut împreună a fost perfect, însă a doua vacanţă a fost una de coşmar.

Cea mai frumoasă vacanță din viață mea a fost alături de soțul meu. Abia aflasem că eram însărcinată și am fost în Dubai. Aveam două luni de sarcină și ne-am bucurat maxim de acea vacanță.

Vacanța cea mai nașpa este a doua vacanță cu soțul meu. Dar nu din pricina noastră, ci din pricina unui cuplu cu care am mers. Se îmbătau și se certau și…totul…lângă noi. Vă dați seama ce energie, că oricât ai vrea tu să fii de detașat…”, a dezvăluit Carmen, potrivit Antena Stars.