Adi Minune se retrage din lumea muzicii. Anunţul făcut de celebrul manelist: „Nu o să mai cânt”

Adi Minune se retrage din lumea muzicii. Artistul a făcut recent un anunţ care a şocat pe toată lumea şi anume că nu va mai cânta. Vestea pică ca un trăznet pentru fanii cântăreţului, care nu sunt puţini.

07 iun. 2022, 15:12
Adi Minune se retrage din lumea muzicii. Anunţul făcut de celebrul manelist: „Nu o să mai cânt”
Adi Minune se retrage din lumea muzicii

Adi Minune se retrage din lumea muzicii. Unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi manelişti din România a anunţat că se va retrage din muzica în anul 2024, deoarece vrea să aibă mai mult timp liber și să-l petreacă alături de familie.

Adi Minune se retrage din lumea muzicii

‘În 2024 îmi voi face retragerea, pentru că mai am de trăit în 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară, de iarba din curte și să nu mai zic de celelalte. În 2024 nu o să mai cânt. În 2024 o să împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu de Adriana, de Carmen, de nevastă-mea, de gagicile mele…”, a declarat Adrian Minune, la XtraNightShow.

Citeşte şi: Cum se simte Cati Simionescu după operaţia la cap. Adi Minune: „Trebuie să urmeze tratamentul timp de cinci ani”

Cea mai mare sumă câştigată de Adi Minune, într-o seară

Adi Minune se bucură de un public numeros, deşi multă lume nu îşi permite să îl aibă ca invitat la vreo petrecere. Cu toate acestea, are un succes foarte mare, melodiile lui sunt ascultate şi fredonate de foarte mulţi români şi nu numai.

Cântăreţul de manele a dezvăluit care a fost cea mai mare sumă cu care a plecat de la o petrecere. De la un eveniment din America, Adi Minune a plecat acasă cu 60.000 de dolari.

Cea mai mare sumă cu care am plecat de la o petrecere a fost 60.000 de dolari, în 2002, la un eveniment în America”, a mărturisit artistul la Kanal D.