Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, concediu de coşmar alături de soţul său: „A fost vacanţa cea mai naşpa”

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, poveşteşte că a avut parte de o vacanţă de coşmar alături de soţul său, din cauza unor prieteni.

01 iul. 2022, 18:55
Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, concediu de coşmar alături de soţul său: „A fost vacanţa cea mai naşpa”

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, concediu de coşmar alături de soţul său. De vină ar fi fost prietenii cu care se aflau în concediu.

Carmen Simionescu, concediu de coşmar alături de soţul său: „Se îmbătau și se certau lângă noi”

Citeşte şi Fata cea mare a lui Adrian Minune a făcut accident. Momente dramatice pentru Karmen: „Mi-am rupt mașina în două!”

Carmen, fiica lui Adi Minune, a făcut dezvăluiri despre vacanţele pe care le-a petrecut alături de soţul său. Aceasta povesteşte că primul concediu petrecut împreună a fost perfect, însă a doua vacanţă a fost una de coşmar.

„Cea mai frumoasă vacanță din viață mea a fost alături de soțul meu. Abia aflasem că eram însărcinată și am fost în Dubai. Aveam două luni de sarcină și ne-am bucurat maxim de acea vacanță.

Vacanța cea mai nașpa este a doua vacanță cu soțul meu. Dar nu din pricina noastră, ci din pricina unui cuplu cu care am mers. Se îmbătau și se certau și…totul…lângă noi. Vă dați seama ce energie, că oricât ai vrea tu să fii de detașat…”, a dezvăluit Carmen, potrivit Antena Stars. 

Vedeta plănuieşte acum o vacanţă la Disneyland. De data aceasta, cântăreaţa şi soţul ei vor merge împreună cu micuţa Sofia, care va împlini în curând trei ani.

„Fetița mea urmează să împlinească trei anișori și vom merge la Disney. Foarte multă lume mi-a spus că e prea devreme.  Știu, dar își dorește foarte tare să-l cunoască pe Mickey Mouse în persoană și o iubește foarte mult și pe Elsa. Nu ne-am decis încă cu ce prințesă sau personaj din Disney ne vom petrece ziua ei, însă cred că s-ar bucura foarte tare”, a mai spus fiica lui Adrian Minune.

Citeşte şi Adi Minune se retrage din lumea muzicii. Anunţul făcut de celebrul manelist: „Nu o să mai cânt”