Carmen Tănase a dat lovitura. Decizia care a surprins pe toată lumea: „Atenție, v-am spart! E puțin cam stupid, dar m-am ambiționat” VIDEO

Carmen Tănase a intrat în rândul influencerilor. Actrița de 60 de ani și-a făcut cont pe rețeaua de socializare TikTok și a dezvăluit ce urmărește cu această nouă inițiativă.

05 ian. 2022, 16:38
Carmen Tănase a dat lovitura. Decizia care a surprins pe toată lumea: „Atenție, v-am spart! E puțin cam stupid, dar m-am ambiționat” VIDEO

Camen Tănase, actrița de 60 de ani, care a făcut mare vâlvă cu decizia sa radicală de a nu se vaccina împotriva irusului Covid-19, a intrat în rândul tinerilor influenceri.

Ea a luat fanii prin surprindere când și-a făcut prezența pe rețeaua de socializare TikTok. Actrița are un cont personal pe cea mai în vogă platformă a momentului, alături de vedete din generația tânără cum ar fi Antonia, Alexandra Stan sau Delia.

Carmen Tănase, despre viaţa de actriţă: „Am decis să iau o pauză, era obositor, eram rătăcită prin propria viață”

La primul video publicat pe TikTok, Carmen Tănase a transmis un mesaj amuzant fanilor ei.

„Bine că m-am băgat pe TikTok. Atenție lume! V-am spart! Hai, băgați vizualizări, alea, alea, hai să creștem până ne facem mari”, a spus actrița.

@carmentanase18Hai,ca-mi fac debutul,pipăl!♬ sunet original – Carmen Tanase18

Carmen Tănase vrea să țină pasul cu tot ceea ce este în trend la ora actuală și a decis că TikTok este o idee bună pentru a se face cunoscută și în rândul adolescenților. Actrița a plănuit să aducă un suflu nou în ceea ce privește conținutul de pe TikTok, de aceea vrea să ofere informații educative, dar și momente distractive.

Carmen Tănase a strâns o mulțime de urmăritori pe TikTok, deși și-a creat contul cu puțin timp în urmă.

Carmen Tănase este infectată cu Covid-19? Prima reacţie: „Eu habar nu am avut”

„Am aruncat un ochi sa văd care e situația și e puțin stupiduț, așa. Și dacă platforma tot e pentru tineri și pentru copii și dacă tot am așa de mulți urmăritori, o să mă gândesc la ceva, să rămânem totuși cu ceva de pe contul ăsta, cu ceva util. Adică ne distrăm, dar să rămânem și cu ceva util, că să ne scălâmbăim și să ne strâmbăm fără rost… mm, nu cred că-i util cuiva. Eu nu vreau să mă scălâmbăi pe TikTok, vreau să fac ceva din care să învățăm”, a mai spus actrița.

@carmentanase18♬ sunet original – Carmen Tanase18