Carmen Tănase este infectată cu Covid-19? Prima reacţie: „Eu habar nu am avut”

Carmen Tănase este infectată cu Covid-19? Recent, s-a scris despre actriţă că ar fi contractat coronavirus. Vedeta a intervenit şi a clarificat această ipoteză, precizând că informaţiile sunt false, nu are Covid.

15 oct. 2021, 09:46
Carmen Tănase este infectată cu Covid-19? Prima reacţie: „Eu habar nu am avut”
Carmen Tănase este infectată cu Covid-19?

Carmen Tănase este infectată cu Covid-19? Actriţa a povestit că a aflat din presă faptul că a contractat coronavirus, după ce a sunat-o o prietenă să îi spună ştirea. Chiar dacă nu a avut niciun simptom, de nervi, şi-a făcut un test, care a ieşit negativ.

Citeşte şi: Imagini impresionante făcute publice de Carmen Tănase cu locuinţa de la ţară în care s-a mutat. Care sunt planurile actriţei după ce s-a mutat în oaza de verdeaţă – VIDEO

Carmen Tănase este infectată cu Covid-19?

Nu am nici SARS-COV-2 şi nu sunt nici antivaccinistă, e un fake news de la început pănă la sfârșit. Dar dă bine știrea asta aşa. Probabil este şi mare tristețe că nu este adevărat.

Eu habar nu am avut. M-a sunat o prietenă care m-a întrebat ce fac şi dacă am nevoie de ceva. Şi eu am spus că sunt în regulă, dar ce s-a întâmplat. Păi am înţeles că ai COVID. Nu, nu am COVID. Am înţeles că s-a dat o știre.

Foarte surprinzător pentru că eu vorbit cu presa. Oricine m-a întrebat, am răspuns. Să scrii fără să întrebi, să dai un telefon. Am sunat la acel post şi am rugat să dea dezmințire. Mă simt foarte bine. Dacă am nevoie de medicamente, mă descurc.

Aseară, de nervi am mai făcut un test şi a ieșit negativ. Cine știe ce mai apare. Oamenii să fie consecvenți în așteptarea lor că, cine știe, s-ar putea să le fac pe plac„, a spus actriţa Carmen Tănase, potrivit Antena3.ro.

Carmen Tănase a vorbit şi despre proteste. „Sunt un fin observator al acestui fenomen de aproape doi ani şi momentul acesta (protestele – n.r.) trebuie să se întâmple acum un an şi ceva, atunci poate mai erau şanse ca un protest să schimbe ceva, să mai încetinească lucrurile.

Agenda e făcută demult oricum, dar e un semnal că începe şi poporul acesta să se trezească, ca cei din Europa care se luptă demult pentru libertatea lor„, a mai spus Carmen Tănase.