Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze: „E o crimă. Vor să ne transforme pe toţi în asistaţi social. Trebuie să spunem STOP!”

Carmen Tănase este revoltată din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze. Actriţa spune că ceea ce se întâmplă în prezent este o crimă şi acuză autorităţile că vor să-i transforme pe toţi românii în asistaţi social.

17 ian. 2022, 13:14
Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze: „E o crimă. Vor să ne transforme pe toţi în asistaţi social. Trebuie să spunem STOP!”

Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze. Tot mai mulţi români sunt afectaţi de facturile mari la energie electrică şi gaze. Printre aceştia se numără şi Carmen Tănase.

Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze

Actriţa a dezvăluit că mama sa, care are 90 de ani şi o pensie de 1.300 de lei, a primit o factură în valoare de 2.200 lei.

„Luna asta a primit 2.200 lei nu știu cu ce majorări și nu știu cu ce ajutor că ea are pensie, de fapt, 1.300 de lei. După atâția ani de muncă și muncă grea și acum a primit 2.200 de lei și a fost foarte mirată.

Sunt mulți oameni care nu au pe nimeni, sunt bolnavi care sunt neputincioși care au copiii plecați și ăia să muncească vai de steaua lor pentru câte 100 de euro prin străinătate la sparanghel sau cine știe pe unde, şi sunt într-o situație dramatică. Dar dacă conducătorii noștri dorm liniștiți știi lucrurile astea ce să mai zic”, a spus actriţa la Antena 3. 

Aceasta acuză autorităţile că prin măsurile luate vrea doar să-i trasforme pe români în persoane vulnerabile, în asistaţi sociali. Aceasta spune că ceea ce se întâmplă în prezent cu facturile la curent şi gaze este o crimă.

„Cumva, noi suntem transformați în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social, persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a mai declarat actriţa.

Citeşte şi EXCLUSIV Virgil Popescu explică, în direct la România TV, criza facturilor umflate la energie: „Săptămâna viitoare schimbăm legea. Toate facturile eronate se vor storna, fără penalităţi şi vom interzice debranşarea”

Aceasta se teme că în următoarele luni facturile vor continua să fie tot mai mari.

„Am totul pe curent electric. Şi încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci.

Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze.

Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa. Soluție acum, în clipa aceasta, nu ar mai fi decât în unire. Deci, dacă am fi uniți am avea o soluție. Când o să fim uniți și o să trecem toți în aceeași oală atunci o să începem să discutăm, până atunci discuția este degeaba”, a mai spus actriţa.

Citeşte şi Facturile uriaşe la energie ajung în atenţia procurorilor. Ministrul Justiţiei a transmis solicitarea la Parchetul General


loading...
Partenerii noștri