Carmen Tănase a trecut prin momente groaznice. A ajuns pe masa de operație: ”Dacă știam, n-aș fi făcut-o în viața vieților mele, pentru că e ceva foarte violent”

Actrița Carmen Tănase a povestit recent un episod neștiut și foarte neplăcut din viața sa, fiind vorba despre o experiență care a traumatizat-o.

29 oct. 2023, 23:42
Carmen Tănase a trecut prin momente groaznice. A ajuns pe masa de operație: ”Dacă știam, n-aș fi făcut-o în viața vieților mele, pentru că e ceva foarte violent”

Deși a fost ferită de-a lungul timpului de probleme serioase de sănătate, lucru care o ajută să se mențină și astăzi în cea mai bună formă, Carmen Tănase dezvăluie faptul că într-un moment din viața sa a fost nevoită să stea pe masa de operație timp de patru ore.

Totul a pornit de la un banal strănut, iar ceea ce trebuia să fie o intervenție simplă, s-a transformat într-una lungă și complexă.

„Am avut o criză foarte mare de alergie care nu s-a oprit deloc, am strănutat de mii de ori, până când m-a bufnit sângele pe nas, iar doctorița mi-a zis că trebuie să mă operez… A fost ceva foarte complicat, intervenția s-a prelungit de la o oră, la 4 ore… Dacă știam, n-aș fi făcut-o în viața vieților mele, pentru că este ceva foarte violent așa, această operație…”, a declarat actrița în cadrul unui podcast, potrivit Viva.

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe ale momentului. La cei 62 de ani ai săi, vedeta arată senzațional, însă a recunoscut că nu depune prea mult efort ca să se mențină în formă pentru că programul nu îi permite.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu celebra rochie a Anamariei Prodan pe care este imprimat chipul lui Reghe. Dezvăluirea emoționantă a impresarei

„Îmi place mămăliga și plăceri vinovate am nenumărate. Mie îmi place să mănânc și se vede. Sunt un om pofticios. Încerc să mă mai abțin. Nu pot să spun o singură plăcere vinovată, că sunt multe. De exemplu, îmi plac gălețile acelea cu… știi ce zic? Nu știu dacă pot să dau nume. O dată pe an îmi iau câte o găleată din aia, știu că îmi fac rău, dar asta e”, a declarat Carmen Tănase, potrivit Fanatik.

Mai mult, Carmen Tănase a mărturisit că este destul de critică cu ea și că de foarte multe ori găsește la ea lucruri care ar putea fi îmbunătățite.

„Tot timpul sunt critică cu mine. Eu nu mă prea plac. Foarte rar se întâmplă să zic da, uite aici mi-a ieșit. Întotdeauna e loc de mai bine și abia după ce fac un rol și mă uit îmi dau seama că aș fi putut mai bine. Sunt un om foarte critic cu mine.

Dacă e un critic de-al meu, acela sunt eu. Mă uit ca să știu ce am de făcut data următoare. Să știu ce aș putea să întreb, să văd cum dau la cameră dintr-o anumită poziție. Sunt multe lucruri tehnice pe care le înveți pe parcurs făcând și văzând”, a mai spus Carmen Tănase.

Citește și: Piedone dezvăluie cum a intrat în Masonerie și ce legături mai are cu organizația: ”Ești legat la ochi și ai o spadă pusă în dreptul inimii”