Carmen Tănase, despre viaţa de actriţă: „Am decis să iau o pauză, era obositor, eram rătăcită prin propria viață”

Carmen Tănase a vorbit despre viaţa de actriţă şi a dezvăluit motivul care a determinat-o să ia o pauză de la serialele de televiziune. Însă, rolul pe care nu l-ar refuza nicicum este cel al Flăcăricăi Potcovaru, pe care l-a iubit şi încă îl iubeşte foarte mult.

18 oct. 2021, 18:56
Carmen Tănase, despre viaţa de actriţă: „Am decis să iau o pauză, era obositor, eram rătăcită prin propria viață”
Carmen Tănase, despre viaţa de actriţă

Carmen Tănase, despre viaţa de actriţă. După ce ani la rând am văzut-o în „Lacrimi de iubire”, „Inimă de țigan”, „Pariu cu viața”, „Fructul oprit”, vedeta s-a decis să ia o pauză din seriale. Așa că s-a dedicat teatrului, dar și vieții de familie, căci s-a mutat la țară cu mama, cu animăluțele ei și cu fiul.

Carmen Tănase, despre viaţa de actriţă

Am vrut să plec în altă țară. Pur și simplu, după ce îmi încheiam pe aici treburile, voiam să plec după fiul meu. Ăsta era planul nostru, însă toate planurile au căzut, astfel încât sunt aici. M-am mutat la țară, cu mama și fiul meu, cu câinii și cu pisicile.

A venit fiul meu special în timpul pandemiei și a rămas aici cu noi. Deocamdată, până ia pandemia o pauză. Am decis să iau o pauză de la serialele de televiziune, era obositor, eram rătăcită prin propria viață și am încercat să fac puțină ordine, luându-mi puțin timp pentru mine„, a declarat Carmen Tănase pentru Click.ro.

Citeşte şi: Carmen Tănase este infectată cu Covid-19? Prima reacţie: „Eu habar nu am avut”

Cât despre rolul care a făcut-o celebra, Flacăra Potcovaru, din „Inimă de țigan”, actriţa a mărturisit că oricând l-ar relua.

Dacă mi s-ar mai da rolul Flăcăricăi Potcovaru, oricând l-aș relua. Nu l-am părăsit niciodată. A fost nebunie cu personajul respectiv, era sunet pe telefon vocea ei, eram pe caiete, chipul ei era peste tot.

A fost un rol pe care l-am iubit foarte mult și care este iubit în continuare. Îl păstrez undeva in mine, nu l-am părăsit de tot, niciodată„, a mai povestit Carmen Tănase.