Carmen Tănase nu face rabat de la distracție. Actrița a dezvăluit că este o fire petrecăreață: „Mie îmi place la cârciumă. Dansez și pe masă dacă este nevoie”

Carmen Tănase a dezvăluit că iubește să petreacă, dar spune că nu a fost niciodată atrasă de cluburi. De când s-a mutat la țară, vedeta are parte de mai multă liniște, dar și de un stil de viață mai sănătos.

10 feb. 2024, 15:05
Carmen Tănase nu face rabat de la distracție. Actrița a dezvăluit că este o fire petrecăreață: „Mie îmi place la cârciumă. Dansez și pe masă dacă este nevoie”
Carmen Tănase recunoaște că distracția ocupă o parte importantă în viața ei

Carmen Tănase este fără îndoială una dintre marile actrițe ale României, cu un parcurs profesional impresionant. Numele său a apărut pe cele mai mari scene din țară, dar și în numeroase filme și seriale îndrăgite în rândul publicului. Astfel, a adunat de partea sa un număr uriaș de fani, care o iubesc și o apreciază pentru talentul și carisma sa.

Actrița nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, iar recent a mărturisit că distracția și dansul ocupă un loc important în viața sa. Însă, nu îi plac deloc cluburile, ci preferă să petreacă timpul alături de oamenii dragi din viața ei.

Citește și: Carmen Tănase, despre cea mai grea perioadă din viața ei, după moartea soțului. „A trebuit să vând casa, ne descurcam greu cu banii”

Carmen Tănase, glumeață din fire, a spus că poate dansa și pe mese dacă e nevoie, făcând referire la faptul că a apărut într-o astfel de ipostază pe micile ecrane.

„Sunt genul petrecăreț, dar nu într-un club! Am mai fost în cluburi, dar nu aș putea să spun că este distracția mea preferată. Asta vorbeam la masă, cu Marian Olteanu, mie îmi place la cârciumă, să stăm la masă, să ne auzim, să stau jos, să fie aerisit, să nu stăm lipiți unul de celălalt. Cam aceasta este distracția mea!

Dansez, dar nu îmi place să stau pe loc, să nu am loc să mă mișc! Dansez și pe masă dacă este nevoie, dar să am loc! N-am nicio întâmplare amuzantă petrecută într-un club. Am fost foarte puțin în cluburi pentru că nu mă înțeleg cu oamenii! Vorbim la ureche, nu ne înțelegem, nu îmi place! S-a văzut la televizor asta, am dansat pe bar! Nu! (n.r. nu repetă experiența) Acum nu!”, a mărturisit Carmen Tănase pentru Ego.ro.

Citește și: Ce salariu are Carmen Tănase pe cartea de muncă de la teatru. Câţi bani câştigă din colaborările private

Carmen Tănase s-a mutat la țară

Carmen Tănase a renunțat la viața de oraș și s-a mutat la țară. Actrița spune că a fost una dintre cele mai bune alegeri ale sale, pentru că acum are parte de liniște, dar și de mâncare sănătoasă. De când s-a mutat în mediul rural, vedeta merge foarte rar la cumpărături, majoritatea alimentelor pe care le consumă fiind din propria grădină sau de la alți gospodari.

Ea a mai dezvăluit și faptul că îi plac foarte mult ciorbele și că îi place să gătească, dar din cauza programului aglomerat, nu are mereu timp să intre în bucătărie.

„Eu sunt ciorbăreasă, îmi plac ciorbele! Nu aș putea să vă dau rețeta acum pentru că o să dureze foarte mult, dar fac o ciorbă de perișoare fără egal! Iubirea! (n.r. ingredientul secret) Toate ingredientele să fie naturale, din grădină, iar carnea adevărată! Eu stau la țară și îmi procur tot ce am nevoie de acolo.

Am în grădina mea niște roșii, ardei. Acum chiar îmi iau totul de la țară! Poate când nu am timp să pun ceva, mă mai duc să iau de la magazin. Dar în principiu le iau de acolo! Ar fi culmea, stau de la țară și mănânc de la supermarket? Nu mai am timp să gătesc”, a mai precizat actrița pentru sursa menționată.