EXCLUSIV. Carmen Tănase, după ce a fost vindecată de Flavia Groşan: „Nu m-am testat niciodată şi nici nu mă vaccinez”

Carmen Tănase a creat o adevărată controversă, după ce a declarat că, în doar trei zile, a fost pusă pe picioare de medicul Flavia Groşan. Actriţa spune că nu ştie dacă avea Covid sau o simplă răceală, pentru că nu s-a testat şi nici nu o va face.

25 mart. 2021, 22:44
EXCLUSIV. Carmen Tănase, după ce a fost vindecată de Flavia Groşan: „Nu m-am testat niciodată şi nici nu mă vaccinez”
Carmen Tănase nu se vaccinează.

Carmen Tănase a intrat în direct la emisiunea „Punctul culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, la România TV şi a vorbit despre pandemia de coronavirus, restricţii, dar şi despre vaccin.

Am ascultat restrictiile, cinci minute, după care m-am plictisit şi am făcut altceva. Sănătatea publică înseamnă altceva acum. Eu nu o să mă conformez, oricum. Nu mă regăsesc în această lume, din păcate trăiesc. Nu mai are niciun sens, lupta este degeaba.

Oamenii se mulează în timpurile pe care le trăim, poate funcţionează şi piesele de teatru online. Nu ştiu ce să întâmplă cu cei care lucrau la teatrele private, probabil că nu au din ce trăi.

Am avut o interacţiune cu doamna doctor Groşan, pentru că am răcit. Nu ştiu dacă am avut Covid. Am apelat la dânsa pe Facebook. I-am dat mesaj şi mi-a dat numărul de telefon. Mi-a dat nişte medicamente, iar după trei zile nu mai aveam nimic. Nu m-am testat, pentru că nu cred în aceste teste„, ne-a declarat Carmen Tănase.

Citeşte şi: Carmen Tănase, despre Flavia Groşan: „Mi-a dat un tratament şi în trei zile eram pe picioare”

Carmen Tănase: „Eu am astm bronşic alergic”

Actriţa

a mărturisit că nu vrea să se vaccineze, deoarece acest vaccin este un studiu, momentan. „Eu am astm bronşic alergic, am avut nişte operaţii, mi-e greu să port acea mască chirurgicală, am una vizieră.

Nu intenţionez să mă vaccinez. Este un studiu şi nu vreau să fac parte din el. Abia în 2023, când se va termina şi se va lua o decizie, o să iau o decizie, până atunci nu.

Nu fac un vaccin ca să urc pe scenă sau să plec în Grecia. Nu fac un vaccin aiurea. Eu am purtat mască, când am fost răcită, ani de zile, înainte de această pandemie, iar oamenii se uitau ciudat la mine.

O să merg la Înviere, absolut. Nu o să stau la toată sluja. O să merg şi o să iau lumină, aşa cum am mers şi anul trecut„, ne-a mai dezvăluit celebra actriţă.