Carmen Tănase s-a mutat din Bucureşti. Unde locuieşte acum actriţa: „Nu mi-a fost uşor”

Carmen Tănase s-a mutat din Bucureşti. Actriţa a luat această decizie după ce s-a consultat cu fiul ei. Chiar dacă îi place foarte mult aglomeraţia şi nu o deranjează zgomotele, a hotărât să se retragă undeva la ţară.

26 ian. 2022, 23:09
Carmen Tănase s-a mutat din Bucureşti. Unde locuieşte acum actriţa: „Nu mi-a fost uşor”
Carmen Tănase s-a mutat din Bucureşti

Carmen Tănase s-a mutat din Bucureşti. Actriţa  a mărturisit că s-a mutat din Capitală, după ce s-a sfătuit cu fiul său, Tudor. Şi-a vândut toate proprietăţile pe care le avea în Bucureşti şi a cumpărat o casă la o oră şi jumătate distanţă de oraş.

Schimbarea nu s-a întâmplat peste noapte, ci a durat şase luni, până când aceasta a găsit o locuinţă pe placul său. „Am văzut zeci de case şi în zeci de sate şi nu îmi plăcea nimic”, povesteşte artista.

Citeşte şi: Carmen Tănase a izbucnit din cauza facturilor uriaşe la curent şi gaze: „E o crimă. Vor să ne transforme pe toţi în asistaţi social. Trebuie să spunem STOP!”

Carmen Tănase s-a mutat din Bucureşti

M-am mutat la ţară la iniţiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înţelept aşa. Nu mi-a fost uşor. Nu m-aş fi văzut niciodată la ţară. Eu eram omul aglomeraţiei până acum.

Dacă se putea să îmi iau un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea, lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte.

El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluţie ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal şi să fim un pic mai departe de haosul marilor oraşe mai ales”, a declarat Carmen Tănase, în podcastul lui Mihai Moraru.

Carmen Tănase, dezvăluiri cutremurătoare

Carmen Tănase a rămas văduvă la vârsta de 39 de ani, însă nu și-a mai refăcut viața, concentrându-se pe carieră. Actrița a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre căsnicia cu Victor Parhon (Țucu), cel care i-a dăruit un fiu, pe Tudor, acum în vârstă de 28 de ani.

,,Eu m-am luat la trântă cu doamna aceea periculoasă în negru și i-am zis,, te înving! Am fost mereu pozitivă. Pozitivismul te ajută și într-o boală fizică și am ținut-o așa până în ultimul moment. Am crezut că pot învinge chiar și cruntul diagnostic. M-am luat la trântă cu moartea. Și m-a învins.

Am văzut că puterea lui vine și din mine, că are încredere deplină în mine. Intr-o situație normală ar fi întrebat medicii, s-ar fi interesat de starea lui, însă el nu. Când i-am dat vestea lui Tudor, băiatul meu, a fugit în baie și l-am auzit cum plânge. Stătea acolo și plângea.

Tatăl lui Tudor a fost mult mai indulgent cu el,  îl iubea enorm. Să-ți pierzi tatăl la 11 ani este groaznic pentru orice copil.

De atunci l-am văzut mai cinic, mai exigent., Nu am devenit o mamă superprotectivă, mi-am lăsat băiatul să studieze în Amsterdam, însă vreau să știu tot timpul dacă-i este bine sau dacă-i lipseste ceva. Copilul rămâne copil pănă închizi ochii!„, a mai povestit celebra actriţă.