Carmen Tănase şi Iulia Albu îl „linşează” pe George Buhnici: „Sunteți un om MIC. Mă îngrijorează ce aţi spus de soţie, aveți ceva de mărturisit?”

Carmen Tănase şi Iulia Albu îl "linşează" pe George Buhnici. Mai multe vedete au şi-au exprimat public opinia vizavi de criticile fostului prezentator TV vizavi de femeile cu celulită şi vergeturi, care se afişează în costum de baie, la plajă.

20 iul. 2022, 14:47
Carmen Tănase şi Iulia Albu îl „linşează” pe George Buhnici: „Sunteți un om MIC. Mă îngrijorează ce aţi spus de soţie, aveți ceva de mărturisit?”
Carmen Tănase şi Iulia Albu îl "linşează" pe George Buhnici

Carmen Tănase şi Iulia Albu îl „linşează” pe George Buhnici, după ce a afirmat că soția lui, Lorena, ”arată ca o minoră” și a trimis femeile cu vergeturi la „săliță”. Criticul de modă taxează derapajul lui vloggerului şi îi atrage atenția, numindu-l un “om mic”, care i-a făcut “review tehnic” propriei soții în fața unei țări.

Citeşte şi: Marina Almăşan îi ia apărarea lui George Buhnici. Reacţia neaşteptată a vedetei: „Lumea vine la mare ca să se bucure de frumos, nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită”

Carmen Tănase şi Iulia Albu îl „linşează” pe George Buhnici

În legătură cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot internetul, nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, dar da, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită.

Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că “șansa” dumneavoastră “în viață a fost că soția” dumneavoastră “arată ca o minoră”. Oare ce doriți să spuneti? Aveți ceva de mărturisit?

Înțeleg că veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticlă”. Cu siguranță și brand-urile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar si noi, cei care vă urmăream din când în când sau nu. Întâmplator, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars și nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmplă.

Vă deranjează că nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră? V-am auzit spunând că dumneavoastră mergeți la mare ca să vedeți piele si că este normal să vă uitați după “țâțe și buci” și dacă “vrei să te împrietenești cu mine, trebuie să îmi arăți mai mult decât un decolteu”. Și credeți că totul este o mare conspirație pentru a vă discredita.

Când ajungi să faci Review “tehnic” propriei soții în fața unei țări, arătându-i din multiple unghiuri silueta, când îți permiți să critici TOATE femeile din univers si să sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tată de fată, acesta este momentul când ȘTII că TOȚI te vor pune la zid.

Tu, George Buhnici care ești mândru tare că faci dragoste în fiecare seară cu o femeie care “arată ca o minoră”, subliniind acest lucru de parcă aceasta ar fi singura ei calitate, tu, George Buhnici care vii “la mare să vezi piele”, “țâțe și buci”, și numești femeile “mamifere femele”, ne ești decât un alt COLO.
SPOOF-nici!”, a declarat Iulia Albu, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Şi actrița Carmen Tănase i-a transmis un mesaj lui Buhnici, scurt și la subiect, prin intermediul paginii de Facebook: ”Prostule, vergeturile nu se rezolvă la sală! Bine, pentru un bărbat adevărat așa ceva nu există, dar fătălăilor trebuie să li se explice. Pe limba lor!