Ce spune psihologul despre declaraţiile lui George Buhnici: „Nu este bine cu el, a avut niște traume. Mama sau tatăl lui au creat niște complexe”

Ce spune psihologul despre declaraţiile lui George Buhnici. Fostul prezentator de la Pro TV se află în centrul unui scandal monstru după ce a făcut afirmaţii jignitoare la adresa femeilor, care au celulită şi vergeturi.

20 iul. 2022, 11:12

Ce spune psihologul despre declaraţiile lui George Buhnici. Tot internetul a luat foc şi îl condamnă pe celebrul vlogger pentru afirmaţiile sale la adresa femeilor. Acesta era extrem de revoltat pentru că ar vrea să nu mai vadă la plajă femei cu vergeturi şi celulită, astfel le sugerează să meargă la sală, în loc să îşi facă tatuaje.

Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai? Dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese”, este declaraţia care a scandalizat întreaga ţară.

Citeşte şi: FOTO! „Minora” lui George Buhnici chiar arată beton pentru vârsta ei! Soţia celui mai detestat influencer are 41 de ani şi pozează la greu în costum de baie! Imagini cu Lorena din vacanţele exotice, fără celulită şi vergeturi

Ce spune psihologul despre declaraţiile lui George Buhnici

Cum să spui că ar trebui să fim într-un fel, perfecți, din plastic? Naștem noi femeile, avem multe trauma pentru că grăsimile, vergeturile nu sunt numai de la naștere. Înseamnă momente când ai suferit, momente când te-ai aruncat în mâncare, momente când te-ai aruncat în alcool, poate chiar din cauză că ai fost umilit, jignit, crescut într-un anumit fel în care ești plin de răni. Fiecare rid, fiecare vergetură, fiecare kilogram în plus îți arată o umilință, un viol, îți arată o traumă fizică, poate ai fost bătută.

Orice om care critică ceva sau care judecă, este important să înțelegem asta, nu este bine cu el. Nu există om în armonie, aliniat, fără traumă… fericit, îndrăgostit sau calm, sau bine care judecă și observă lucruri neplăcute la ceilalți. Dacă eu critic ceva, fac asta deoarece există ceva în mine. Am dependențe care nu îmi plac, am lucruri fizice care nu îmi plac, am comportamente la mine pe care le judec.

Este o problemă la nivel de subconștient nerezolvată. Adică, a avut niște traume în care artificialul și felul în care arătăm au fost întotdeauna o problemă undeva în familia lui și erau importante aparențele. Dar mi se pare foarte misogin, deși nu îmi place cuvântul, din punctul de vedere a unui bărbat să spui că arată ca o minoră, că trebuie să nu ne arătăm vergeturile. Este undeva unde mama lui sau tatăl lui au creat niște complexe”, a spus Cerasela Rogen, pentru Fanatik.ro.