Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a slăbit 10 kilograme, din cauza stresului. Situația care a împins-o pe această cale: „Nu prea am mâncat ce-i drept”

Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, a reușit să slăbească 10 kilograme într-un interval foarte scurt de timp. Cum a ajuns tânăra în această situație.

04 aug. 2023, 11:32
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a slăbit 10 kilograme, din cauza stresului. Situația care a împins-o pe această cale: „Nu prea am mâncat ce-i drept”
Cum a reușit fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, să slăbească 10 kilograme

Fiica lui Liviu Vârciu a slăbit 10 kilograme într-un timp foarte scurt. Carmina a mărturisit că stresul din viața sa a adus-o la greutatea actală.

Carmina este o tânără frumoasă și ambițioasă, ea devenind cunoscută pe rețelele sociale datorită activității sale de pe Tik Tok și Instagram. Șatena a vorbit, în cadrul unui interviu, despre ea și despre cum a pierdut 10 kilograme într-un timp record. Fiica lui Vârciu nu a ținut dietă, dar a trecut printr-o perioadă stresantă, în care nu a mai ținut cont de mesele dintr-o zi.

Citește și: Liviu Vârciu, prins de radar cu 33 km/h peste viteza legală. Cum a fost sancţionat de poliţiştii de la Rutieră

„Am fost super fericită și eu că am reușit să dau jos aproape 10 kilograme, n-am ținut nicio dietă, am avut o perioadă foarte, foarte stresantă, m-am stresat foarte mult cu multe lucruri și situații, nu prea am mâncat ce-i drept, dar nu recomand, am încercat să mă mențin cu fructe, salate, mai scăpam și câte un fast-food pe acolo, dar nu foarte des”, a declarat fiica lui Vârciu pentru spynews.ro.

Carmina își dorea să slăbească, iar faptul că a pierdut cele 10 kilograme în acest mod nu o deranjează, fiind de părere că nu a afectat-o cu nimic.

Citește și: Liviu Vârciu a făcut anunțul. Prezentatorul nu s-a mai abținut și a dezvăluit totul: „Nu am mai postat de ceva timp”

Tânăra a vorbit și despre un episod din copilăria sa. Atunci când era mică și trecea printr-o situație stresantă, avea nevoie să ronțăie ceva. Acum, situația stă complet diferit.

„Îmi doream foarte mult să slăbesc și îmi mai doresc să dau jos câteva kilograme. Totul s-a întâmplat din cauza stresului, dar a venit într-un mod ok, n-am avut de suferit din chestia asta, pur și simplu a venit așa la pachet cumva, că pe parcurs ce înaintezi în vârstă am observat că se schimbă anumite lucruri la mine.

Când eram mică și eram stresată trebuia să mănânc ceva, să am un pachet de biscuiți ceva să mănânc, dar acum dacă mă stresez nu pot să văd mâncare, oricât de mult o iubesc, corpul nu o primește dacă sunt stresată”, a mai spus Carmina.