Liviu Vârciu a făcut anunțul. Prezentatorul nu s-a mai abținut și a dezvăluit totul: „Nu am mai postat de ceva timp”

Liviu Vârciu a făcut anunțul. Este unul dintre cele mai carismatice și îndrăgite vedete din România, construindu-și în toți acești ani o carieră de succes atât în televiziune, actorie, dar și muzică. Mereu sincer cu fanii săi, a mărturisit recent motivul pentru care a fost mai puțin prezent în spațiul public în ultima perioadă.

21 iul. 2023, 15:24
Liviu Vârciu a făcut anunțul. Prezentatorul nu s-a mai abținut și a dezvăluit totul: „Nu am mai postat de ceva timp”
Liviu Vârciu a făcut anunțul

Liviu Vârciu a făcut anunțul. Prezentatorul TV se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, unde împărtășește atât momentele pline de bucurie, cât și cele mai puțin bune din viața sa. Cu toate acestea, în ultima vreme, artistul a fost mai puțin prezent, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor cu privire la motivele absenței sale.

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu a șocat internetul cu ultima postare. Carmina a fost cerută în căsătorie, iar filmulețul a fost postat pe internet. Ce a vrut tânăra să demonstreze de fapt

Liviu Vârciu a făcut anunțul

Se pare că Liviu Vârciu a fost implicat în numeroase proiecte și filmări, însă, a și petrecut timp de calitate alături de familia sa. Mai mult, a dezvăluit că în toată această perioadă de ‘detox’ a renunțat la fumat și este mândru de această realizare, chiar dacă are doar trei zile.

Dragii mei, iubiții mei, oamenii mei care sunt lângă mine tot timpul, vreau să vă spun că nu am mai postat de foarte mult timp, doar că am fost prins, montez de ceva timp, de o săptămână, am niște filmulețe geniale, o să râdeți. Nu am mai postat pentru că am stat cu copiii, tot ne-am jucat, am fost prins acasă.

De mâine încep treaba, încep filmările și la TV și la un proiect personal, o să vedeți foarte multe lucruri, dar să știți că sunt aici cu voi, nu v-am uitat. Vă pup, vă iubesc și să aveți grijă de trupurile voastre. M-am lăsat de fumat, dacă interesează pe cineva. Am trei zile, sunt tare mândru de mine”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Cum a pierdut Liviu Vârciu 4 milioane de dolari

Liviu Vârciu a fost cel mai important dintre cei trei componenți ai trupei L.A., care a spart topurile muzicale din România anilor 2000. Liviu Vârciu,  Aurelian Ciocan și Adrian Zainea au fost cei trei componenți ai formației care a lansat hit după hit.

Cel mai mare succes a fost reprezentat de melodia ”Ochii tăi”, care mai este fredonată și astăzi, la 20 de ani distanță. Succesul formației nu s-a cuantificat, însă, și în plan material, așa cum ar fi fost normal, ținând cont de impactul pe care l-a avut trupa.

Noi nu am făcut niciodată bani pe drepturi de autor. Drepturile noastre sunt la niște oameni… Încă nu m-am pus eu un pic pe treabă, dar o să mă pun de luna viitoare. Noi nu prea am încasat din drepturi de autor, noi am încasat mult din concerte. Nu am încasat din vânzările albumelor, chiar dacă am fost cea mai bine vândută trupă din România. Am fost băieți săraci…

Noi ne mulțumeam cu concertele. Noi am dat un album care a făcut în jur de 4 milioane de dolari în 2001 pe o ladă de Wembley și 5.000 de dolari să mergem într-o vacanță. Și cartea L.A. a făcut vreo 120 mii de euro, pe vremea aia un apartament era 10 mii. Noi am făcut-o cadou. Am zis doar să o scoată să fie color, le-am zis să ne facă CD-ul color și e gratis, nu e problemă”, a spus Liviu Vârciu.