Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, se iubeşte cu un celebru tiktoker. Tatăl ei nu este de acord cu relaţia: „Nu vreau să ştiu ce faci!”

Liviu Vârciu joacă în serialul "Bravo, tată!", difuzat duminica, de la ora 20:00, pe Antena 1, unde are un rol de antreprenor ce vinde haine second-hand. Postura de tată îi ocupă o bună parte din viață actorului, chiar dacă fiica sa, Carmina, îi face mari probleme.

28 oct. 2023, 21:17
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, se iubeşte cu un celebru tiktoker. Tatăl ei nu este de acord cu relaţia: „Nu vreau să ştiu ce faci!”
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, se iubeşte cu un celebru tiktoker. Tatăl ei nu este de acord cu relaţia: "Nu vreau să ştiu ce faci!"

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, se iubeşte cu un celebru tiktoker. Artistul nu pare a fi în total acord cu idila fiicei sale, dar se conformează pentru fericirea acesteia.

„Fata mea face ce vrea cu viața ei, eu am totală încredere în ea. Știe părerea mea, o cunoaște. I-am zis: dacă pe tine te face fericită, sunt și eu fericit, dacă nu o să te mai facă pe tine fericită, o să fiu și eu nefericit. Și nu ar vrea să fiu eu nefericit. Ai să râzi, dar chiar i-am zis: bravo, tată, nu muncim, stăm pe internet, de ce să muncim, când avem TikTok?”, a spus Liviu Vârciu pentru Cancan.

Citeşte şi: Un fost mare fotbalist român, mesaj public pentru Anamaria Prodan: „Te iubesc!”. Cum a reacţionat fosta soţie a lui Reghecampf FOTO

„Ceea ce nu e chiar interesant și nici inteligent, pentru că munca e muncă și asta cu TikTok-ul, vin niște bani, dacă vin, că nu știu, n-am întrebat-o și nu e treaba mea. E majoră, e vaccinată, e o domnișoară în toată firea, are peste 18 ani. De la 18 ani am zis: te ajut cu ce vrei tu, nu vreau să știu ce faci, atât timp cât mă respecți. Să facă, cine știe, poate-i iese, poate mai învață ceva de la iubi, habar n-am, dar ceva bun!”, a mai spus artistul.

Citeşte şi: Șerban Huidu, revoltat de felul în care este prezentată drama lui Irinel Columbeanu: ”De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit”

Acesta nu a ratat ocazia de a-l ironoza pe Romică Ţociu, care l-a numit „bişniţar” după rolul din „Bravo, tată!”: „Nu mai poate, nici nu știe unde e, dacă îl întrebi repede unde e, nu mai știe. Crede că e la „Te cunosc de undeva!”, nu ți-a cântat și o melodie? Că mai nou e cântăreț! Nu sunt bișnițar, sunt antreprenor, vând haine și nu vreau să plătesc chirie”.