Șerban Huidu, revoltat de felul în care este prezentată drama lui Irinel Columbeanu: ”De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit”

Situația dramatică în care a ajuns fostul milionar și fante de București Irinel Columbeanu a fost prezentată pe learg de presă, în principal de cea mondenă, iar Șerban Huidu, fostul coprezentator al Cronicii Cârcotașilor.

28 oct. 2023, 17:31
Șerban Huidu, revoltat de felul în care este prezentată drama lui Irinel Columbeanu: ”De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit”

Șerban Huidu a postat pe blogul său un text cu titlul „Prezentarea obsesivă a lui Irinel Columbeanu drept victimă – un scuipat pe obrazul adevăratelor drame sociale din România”, în care explică faptul că, de fapt, românilor nu le este milă de fostul milionar, ci doar simt un fel de răzbunare pentru toți anii în care Irinel se afișa cu tinere modele și vedete, mașini scumpe și vile impresionante.

”În ultimul timp am ajuns să fiu asaltat din toate părțile, din toate mediile, de ideea asta prostească, de-a dreptul tâmpa, că Virinel Columbeanu săracul a ajuns cum a ajuns. Și ce șmecher era el. Pe net, la radio la tv in ziarele care încă se mai printeaza pe hârtie, ne este prezentată „adevarata” dramă a „latifundiarului” de la Izvorani. Băi si nimeni nu spune nimic. Lasă ca spun eu. Sunt obisnuit să am frigiderul plin. Să purcedem”, este începutul unui text mai lung, care poate fi citit AICI.

„Dar oare de ce toată presa îl arată pe nefericit? De unde expunerea asta media? Dramolina lui Virinel e percepută de masa mare de oameni drept o dulce răzbunare.

Citește și: Sneaky Little Hobbitses – Locul din România care arată ca cel din filmul Stăpânul Inelelor. Este vizitat de turiști din toată lumea, iar prețul este unul foarte mic

Ai văzut Gicule ce și-a furat-o smecheru ăla? Nema famei, nema conac, fără masini e vai viața lui.

Această răzbunare colectivă e exploată de fiecare ziar, fiecare televiziune, site sau blog ce ii prezintă urâta-i decădere. De asta face audienta. De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit”, a menționat Huidu.

În încheiere, Șerban Huidu le reamintește oamenilor că este important să se concentreze pe adevăratele probleme sociale din România și să nu cadă pradă manipulării mediatice. El sugerează că ar fi nevoie de mai multă implicare în sprijinirea celor într-adevăr nevoiași, cum ar fi cei peste 59.000 de copii instituționalizați din România.

„Am văzut ca unii vor să il ajute cu donații ca sa stea amărâtul într-un Azil de lux la Snagov. Auzi bre nea Columbene? Nu vrei să încerci unul din Voluntari? Iar voi cei care îi plângeți de milă, ar trebui sa trimiteți banii celor 59 000 de copii instituționalizați ai României. Suntem în continuare țara cu cei mai mulți copii asistați social din UE”, a mai transmis Huidu.

Citește și: Ce spune fiul lui Florin Călinescu despre părinţii lui. „M-au expus și la partea aceasta”