Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, vrea nuntă și copii, după două luni de relație. „Mi-ar plăcea ca nunta să fie pe o insulă”

Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, se vede deja în rochie de mireasă, deși e de puțin timp într-o relație cu creatorul de videoclipuri Iustin Chiroiu.

12 sept. 2023, 17:38
Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, vrea nuntă și copii, după două luni de relație. „Mi-ar plăcea ca nunta să fie pe o insulă”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a vorbit despre relația pe care o are de circa două luni cu Iustin. Cei doi se cunosc de aproximativ un an.

Carmina nu a venit cu prea multe detalii despre viața ei personală, dar a răspuns la o serie de întrebări venite din parte jurnaliștilor. „Mă simt bine în relația asta, iar asta e singura parte a vieții mele pe care vreau s-o țin mai personală, dar e ok. Ne înțelegem bine. Noi ne cunoaștem de aproximativ un an și am început să avem o relație de două luni și ceva. Pur și simplu, a fost o conexiune între noi. Ne-am înțeles din prima, am rezonat în mai multe situații. Prima oară ne-am văzut la un eveniment monden”, a declarat Carmina pentru FANATIK.

Citește și Dana Nălbaru, despre momentele în care a suferit enorm, simțindu-se singură și abandonată: „Când rămâi singur, ai timp să te gândești”

În ceea ce privește cele mai mari calități pe care le are într-o relație, fiica lui Vârciu a spus că e o persoană deschisă, prietenoasă, dar în anumite momente vrea să fie lăsată singură. „Atâta timp cât ești ok cu mine și mă tratezi într-un mod frumos, nu-mi faci nervi, mă lași în pace dimineața când mă trezesc o jumătate de oră că sunt morocănoasă, e perfect! Altă lege nu am!”, a spus tânăra.

Fiica lui Vârciu a spus că vrea să fie mireasă și își dorește să aibă cel mult doi copii. „Mă văd mireasă, de ce să mint? Nu mă văd având o nuntă din aia ca-n basme. Mi-ar plăcea ca nunta să fie pe o insulă, undeva, frumos, cu o rochie din aia fină, nu vreau o rochie pompoasă. Mă văd măritată, mă văd cu un copil, maxim doi, maxim! (n. red.: ține să accentueze)”, a mai spus ea.

Citește și Vlad Zamfirescu s-a căsătorit! Socrul mare, actorul Florin Zamfirescu, despre noră: „Eu nu mi-am îndrumat copiii în această direcţie. M-am opus cât am putut… Dar n-am avut ce să fac”

Fiica prezentatorului tv se întoarce pe băncile facultății după vacanța de vară. Are 21 de ani și e studentă la Jurnalism, iar în timpul liber se ocupă cu muzica. „Acum sunt prinsă cu facultatea, cu muzica, pe online mă axez acum cel mai mult. Aș vrea să fac pop sau trap, ceva de genul”, ne-a spus Carmina câte ceva despre proiecțiile sale de viitor.