Dana Nălbaru, despre momentele în care a suferit enorm, simțindu-se singură și abandonată: „Când rămâi singur, ai timp să te gândești”

Dana Nălbaru a avut o perioadă extrem de dificilă în viața ei, dar care i-a fost necesară pentru a ajunge la liniștea de care se bucură acum.

12 sept. 2023, 15:13
Dana Nălbaru, despre momentele în care a suferit enorm, simțindu-se singură și abandonată: „Când rămâi singur, ai timp să te gândești”
Dana Nălbaru, despre clipele în care a suferit enorm

Dana Nălbaru a trecut printr-o perioadă dificilă în viața sa, despre care spune că a ajutat-o să ajungă la liniștea pe care o are acum. Artista a povestit cât de greu i-a fost să facă față schimbărilor prin care a trecut. Drumul său nu a fost deloc unul ușor. După ani de activitate în industria muzicală și o căsnicie extrem de mediatizată, vedeta s-a trezit, în urmă cu ani buni, de una singură.

Citește și: Dana Nălbaru, noi declaraţii după ce s-a pocăit la 33 de ani: „Când te pocăiești, mulți spun că ai luat-o razna”

„Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești. Ai atât de mult timp să te gândești la tine și să faci acea curățenie, reală! Începi să îți cerni viața, cu trecut, prezent și viitor, până când ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, îți apare în fața ochilor. Așa s-a întâmplat și cu mine: mi-am dorit să fac curățenie, am făcut dar s-a întâmplat cel mai groaznic lucru din viața mea.

Lucru despre care ulterior aveam să spun că m-a salvat: singurătatea. E greu să fii singur, este foarte greu! Oricine s-a simțit vreodată singur înțelege foarte bine despre ce vorbesc. Nici nu trebuie să explic. Dar, dacă treci de acel moment, toate lucrurile se așază. Începi să clădești un edificiu pe care toate lucrurile cresc ușor”, spunea Dana Nălbaru, în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Dana Nălbaru, surprinsă ziua în amiaza mare făcând asta pe stradă. Credea că nimeni nu o vede

Această perioadă de regăsire a dus-o pe Dana pe un drum al spiritualității. În urmă cu 13 ani, artista s-a retras din viața publică și s-a dedicat credinței.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui… Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Atunci când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…”, a adăugat ea.