Carnagiu pe o şosea din Galaţi. Trei persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite în urma unui accident cumplit

Un accident grav a avut loc duminică noapte, în judeţul Galaţi. Trei persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite grav în urma impactului dintre un tir, un microbuz şi două autoturisme. Autorităţile au activat parţial planul roşu.

RomaniaTV.net
31 oct. 2016, 10:37

Accidentul a avut loc pe drumul european E581, între localităţile Tecuci şi Munteni. Trei persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite în urma impactului dintre un TIR, un microbuz şi două maşini.

La nivelul județului Galați a fost activat parțial Planul Roșu de Intervenție pe raza municipiului Tecuci, fiind suplimentate forțele de intervenție. Echipajele de descarcerare, împreună cu cele ale SMURD și SAJ, au lucrat contra cronometru pentru trierea, evaluarea și descarcerarea victimelor accidentului, potrivit unui comunicat de presă.

O victimă în vârstă de 24 de ani cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană dorsală și comoție cerebrală a fost transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Municipal Tecuci, apoi s-a luat decizia transferului la Spitalul de Urgență Galați.