Carnagiu pe DN2. Patru persoane au murit pe loc, alte trei au fost rănite în judeţul Vrancea. A fost activat planul roşu de intervenţie

O tragedie a avut loc marţi seară, pe DN 2, între Focşani şi Adjud. Patru persoane au murit, iar alte trei au fost rănite grav după ce un microbuz şi un autocamion s-au ciocnit. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

22 nov. 2016, 15:31

UPDATE: Circulaţia pe drumul naţional (DN) 2 E 85, oprită după ce un microbuz s-a ciocnit cu un camion, iar patru persoane au murit, trei fiind rănite grav, a fost reluată, în jurul orei 18.30, la aproape două ore de la producerea accidentului, anunţă Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române. 

UPDATE Microbuzul întâlnise un echipaj de poliție în trafic cu 1,5 km înaintea locului impactului, iar în 2 km urma să întâlnească un alt echipaj de poliție.

Accidentul a avut loc pe Drumul European 85 (DN 2) Focşani – Adjud, în dreptul localităţii Rugineşti, între un microbuz şi un autotren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader, şoferului microbuzului cu 8+1 locuri, care se deplasa dinspre Bacău spre Galaţi, ar fi adormit la volan, a intrat pe contransens şi a lovit frontal un camion de transport marfă. În microbuz se aflau şapte muncitori şi şoferul.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei au fost rănite în urma impactului, potrivit primelor date.

Circulaţia rutieră pe DE85 Focşani – Adjud este întreruptă la kilometrul 224 din cauza accidentului.

Un echipaj de descarcerare de la ISU Vrancea acționează pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a doi dintre accidentați, a declarat locotenent Paul Bîndar de la ISU Vrancea.

ISU Vrancea a activat planul roșu de intervenție.

În prezent, polițiștii efectuează în prezent măsurători pentru a stabili cauzele accidentului.

Citeşte şi TRAGEDIE în Suceava. O femeie a fost ucisă de un TIR VIDEO

Sâmbătă, un alt accident de circulaţie a avut loc pe E85 (DN2), în dreptul localităţii Şindriliţa, soldat cu decesul a 3 persoane şi rănirea altor 15.