Carnagiu pe şosele din Arad şi Olt: două persoane au murit în urma unor accidente grave FOTO

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite grav, joi, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi un TIR, pe DN79, în zona localităţii arădene Nădad. De asemenea, Centrul Infotrafic anunță că un alt accident soldat cu un mort a avut loc pe raza localităţii Jitaru, județul Olt.

21 feb. 2019, 15:17

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că accidentul a avut loc în zona gării din Nădab, iar una dintre victime a fost încarcerată, ulterior fiind declarată decedată. Este vorba de un bărbat, şoferul unuia dintre autoturismele implicate.

Alte două persoane aflate în maşinile implicate în accident au fost rănite şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, circulaţia rutieră pe DN79 a fost complet blocată, fiind deviată prin localitatea Nădab. 

Poliţiştii urmează să stabilească în ce împrejurări a avut loc coliziunea în lanţ.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN65 (E574) Piteşti – Slatina, pe raza localităţii Jitaru (judeţul Olt), a avut loc o coliziune între un tir şi o autoutilitară. În urma impactului, o persoană a decedat. Traficul s-a desfăşurat îngreunat, pe un fir alternativ.