Carne stricată de Paşte pe rafturile a două hipermaketuri VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Două hipermarket-uri din Bucureşti au o ofertă de îţi mută nasul din loc. Şi mai rău e că angajaţii magazinelor se prefac că nu văd produsele stricate până nu îi sesizează clienţii. Totul a fost filmat cu camera ascunsă de un reporter România TV.

RomaniaTV.net
16 apr. 2012, 11:12
Carne stricată de Paşte pe rafturile a două hipermaketuri VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Într-un hipermarket din sectorul 6 din Capitală, cea mai mare agitaţie e la raionul de carne. De la stiva de pungi cu tacâmuri de pui, mirosul te pe spate. Reporterul România TV îi întinde o pungă angajatului de la raion. O miroase şi el şi o aruncă într-o ladă. La întrebarea reporterului dacă acea carne poate fi consumată chiar dacă este verde, angajatul magazinului răspunde „primăvara, totul înverzeşte şi ma gândeam că e de bine”.

În centrul Capitalei lucrurile stau şi mai prost. Şi produsele de la raionul de pui sunt stricate. Multe nu mai au nici măcar eticheta cu termenul de garanţie.

„S-o fi dezlipit eticheta”, a spus o angajată a magazinului când a fost întrebată despre termenul de valabilitate al prodsului. Ajuns la casă cu una dintre pungile care duhneşte de la o poştă, . „Credeţi că este bună, o pot consuma. Expiră astăzi, dar nu este bună” a răspuns casiera la întrebarea reporterului România TV. Şefa de magazin care a apărut la casă i-a ordonat casierei să cheme de la raionul de carne şi aceea pungă să nu mai ajungă în galantar.

Reprezentantul unuia din cele două hipermarketuri vizitate de echipa România TV a promis că va face verificări. Celălalt, n-a putut fi contactat.