Caroline Wozniacki, în PERICOL! Anunţ şocant în circuitul WTA: „Nu ştim cât va mai putea juca tenis!”

Caroline Wozniacki, 28 de ani, 10 WTA, este în pericol să nu mai poată juca tenis după ce a fost diagnosticată anul trecut cu o boală autoimună, artrită reumatoidă.

05 feb. 2019, 18:05
Caroline Wozniacki, în PERICOL! Anunţ şocant în circuitul WTA: „Nu ştim cât va mai putea juca tenis!”

Piotr Wozniacki, tatăl jucătoarei, care îi este şi antrenor, a anunţat că „suntem bucuroşi când se trezeşte şi se poate antrena”. Acseta a dezvăluit că nu ştie dacă fica sa va putea evolua în circuit şi în 2020.

„Ştiam că există riscul să nu poată participa la Jocurile Olimpice, dar pe de altă parte nu ştim cum va decurge acest sezon. Nu ştim cât timp va mai putea să joace tenis. Suntem într-o nouă situaţie, după ce a fost diagnosticată cu acea boală anul trecut. Pentru moment suntem bucuroşi când se trezeşte şi se poate antrena în acea zi”, a spus Piotr Wozniacki.

Sorana Cîrstea, mai provocatoare ca niciodată. Postarea care a adunat mii de like-uri FOTO

Caroline Wozniacki a diagnosticată cu artrită reumatoidă în octombrie 2018, înainte de US Open.

„A fost şocant, normal. Sunt fericită pentru cât de optimistă am rămas în ultima perioadă. Am simţit o anumită oboseală după competiţiile disputate în această vară. M-am trezit într-o zi şi nu puteam ridica mâinile deasupra capului. M-am speriat rău”, a spus daneza.

Sloane Stephens, apariţie SUPER SEXY la PLAJĂ. Rivala Simonei Halep se iubeşte cu un fotbalist de top FOTO

Artrita reumatoidă este o boală relativ frecventă ce afectează articulaţiile. În această afecţiune se inflamează membrana sinovială ce delimiteaza articulaţiile. În timp, se produce distrugerea articulaţiei, producând disfuncţie articulară (articulaţia nu mai funcţionează normal). Boala afectează, de obicei, femeile cu vârsta cuprinsă între 40-60 de ani.