Cartelul român al gumei de mestecat sperie Marea Britanie

Mai multe bande de români au furat gumă de mestecat în valoare de câteva mii de euro din magazinele britanicilor, iar cei din regatul insular au tras concluzia că există o adevărată reţea, un "cartel al gumei de mestecat", care face trafic cu banalul produs furat din magazilele lor.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 12:07
Cartelul român al gumei de mestecat sperie Marea Britanie

Românii fură gumă de mestecat din Marea Britanie şi o vând în România. Asta este concluzia la care au ajuns britanicii, după ce mai multe bande de români au furat gumă de mestecat în valoare de câteva mii de euro din magazinele englezilor.

Presa din insulă a mai scris despre aceste furturi cu aproape o săptămână în urmă, când mai mulţi români au fost reţinuţi din acest motiv.

Poliţiştii britanici au semnalat 12 cazuri de furt până acum, iar cel mai mare prejudiciu se ridică la aproape o mie de euro.

Oamenii au legii au ajuns la concluzia că fenomenul a devenit deja unul de crimă organizată, pentru că, spun ei, românii vin special în Marea Britanie ca să fure gumă, pentru a o valorifica ulterior în magazinele din România.