Căruţă nesemnalizată, spulberată de o maşină în Suceava

Şoferul unui autoturism care circula pe DN 17, în judeţul Suceava, a lovit din plin o căruţa care nu era semnalizată. În urma impactului maşina a fost proiectată într-un parapet, iar căruţa a fost spulberată pe şosea. Şoferul şi căruţaşul au fost transportaţi de urgenţă la spital. Tot la Suceava, alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au intrat cu maşina în gardul unei case.

28 mart. 2014, 07:33
Căruţă nesemnalizată, spulberată de o maşină în Suceava

În localitatea Stroieşti şoferul unui autoturism care se îndrepta spre Gura Humorului a lovit din plin o căruţă care nu era semnalizată. O rudă a căruţaşului susţine că acesta circula potrivit normelor legale, însă poliţiştii au o altă variantă. „Atelajul hipo nu avea montate elemente reflectorizante şi nici conducătorul nu purta echipament reflectorizant”, a declarat poliţistul Alexandru Duţuc.

În urma impactului violent, maşina a fost proiectată în parapetul de pe marginea drumului, iar căruţaşul a fost
aruncat la zeci de metri pe şosea. Atât şoferul, cât şi bărbatul din căruţă au ajuns la spital. „În faţa noastră era o maşină, am încercat să ne asigurăm să trecem în depăşire, în momentul când băiatul a încercat să treacă, căruţa venea. Parcă era nebun omul ăla. N-am văzut decât doi cai negri urcaţi pe maşină. În rest, n-am văzut nimic”, a spus mama şoferului ce se afla şi ea în maşină.

„Şoferul maşinii, cu un traumatism craniocerebral şi hemoragie, a rămas internat pentru supraveghere. Căruţaşul cu contuzie abdominală a rămas internat pe secţia chirurgie pentru supraveghere”, a declarat medicul Bogdan Bondaru de la Spitalul Judeţean Suceava.

Tot la Suceava, un şofer în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul maşinii, a lovit gardul unei case, apoi s-a proptit într-un stâlp de electricitate.

„Am auzit o bubuitură şi când am ieşit maşina era în gard, gard faramat, temelie faramata. a avut viteza mare? cred ca dupa cum s evede masina 0.22

Şoferul care era băut şi unul dintre cei trei pasageri ai maşini au fost spitalizaţi.