Căruţă spulberată de un tir condus de un şofer polonez. Accidentul a fost surprins de camerele video

Accident spectaculos surprins de camerele de supraveghere în Smeeni, Buzău. O căruţă a fost spulberată de un tir condus de un şofer polonez. S-a întâmplat în apropierea unei treceri de pietoni şi, ca printr-o minune, nimeni nu a fost grav rănit. Deşi în căruţă se afalu o femeie şi un bărbat. Nici un al doilea bărbat, care tocmai s-a dat jos din căruţă nu a suferit răni grave.

RomaniaTV.net
11 mai 2015, 12:02
Căruţă spulberată de un tir condus de un şofer polonez. Accidentul a fost surprins de camerele video

O tamponare între un autotren şi o căruţă, care a avut loc duminică, în jurul orei 19.30 pe DN 2C, a fost surprinsă de o cameră de supravegere din centrul comunei Smeeni. Evenimentul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni din centrul comunei.

Potrivit adevarul.ro, un autotren condus de un şofer polonez nu a observat din cauza soarelui o căruţă condusă de un bărbat de etnie romă din Smeeni, care staţiona în faţa unui bar din zonă, şi a lovit-o în spate.

Pe imaginile se observă cum, imediat după impactul violent, bărbatul ce tocmai a coborât din căruţă este trântit la pământ peste una dintre roţile atelajul. Şoferul polonez a declarat poliţiştilor că pur şi simplu l-a orbit soarele şi nu a văzut căruţa oprită pe marginea drumului.