Casa în care au locuit Alain Delon şi Romy Schneider e de vânzare. „Doar” 46 de milioane de euro

La Paris, casa care a găzduit unul dintre cuplurile celebre ale anilor '60 a fost scoasă la licitaţie la un preţ record. 46 de milioane de euro trebuie să plătească cei care vor să cumpere imobilul în care au locuit  Alain Delon şi Romy Schneider.

RomaniaTV.net
10 mart. 2012, 11:58
Casa în care au locuit Alain Delon şi Romy Schneider e de vânzare. „Doar” 46 de milioane de euro

„Cuibul dragostei”, aşa cum a mai  fost supranumit triplexul din Paris care a găzduit unul dintre cuplurile celebre ale anilor ’60, a fost scos la licitaţie la un preţ record.

46 de milioane de euro trebuie să plătească cel care vrea să cumpere imobilul în care au locuit celebrii actori Alain Delon şi Romy Schneider.

Triplexul are o suprafaţă de 780 de metri pătraţi, se întinde pe trei etaje, este situat în Arondismentul 16 din Paris, iar la fiecare etaj are o terasă în suprafaţă totală de 315 metri pătraţi, cu panoramă splendidă, Turnul Eiffel putând fi astfel văzut din toate camerele.

De vânzare se ocupă agenţia Paris Ouest Sotheby’s International Realty. Dat fiind preţul-record pentru vânzări imobiliare în Franţa, agenţii imopbiliari s-au adresat numai clienţilor din străinătate, din ţări ca Rusia, China sau cele din Golful Persic, unde sunt mulţi miliardari, după cum a dezvăluit site-ul La Vielmmo. la Paris, până acum, preţul maxim pe metru pătrat pentru imobile de lux din acest arosdisment a fost de 9.000 de euro. Or, pentru triplexul lui Delon, preţul exact pe metru pătrat este de 58 974 de euro.

Mai multe imagini pe http://www.purepeople.com/article/alain-delon-et-romy-schneider-un-nid-d-amour-a-46-millions-d-euros_a97150/1