Casa în care s-a filmat „Singur acasă”, de închiriat pe Airbnb. Cât costă o noapte în casa aventurilor lui Kevin

Casa din filmul "Singur acasă", aflată o suburbie a orașului Chicago, a fost scoasă la închiriere înainte de Sărbători pe platforma Airbnb. Licitația pentru o noapte în casa aventurilor lui Kevin pornește de la prețul de 25 de dolari.

02 dec. 2021, 12:00

Aventurile lui Kevin din „Singur acasă” pot deveni realitate pentru oricare dintre voi. Casa în care s-a filmat cunoscutul film de Crăciun „Singur acasă” / „Home alone”, o comedie lansată în 16 noiembrie 1990 şi care este urmărită cu drag şi în zilele noastre, poate fi închiriată înainte de Sărbători.

Citeşte şi: Când şi unde puteţi urmări „Singur Acasă” în acest an

Situată în Winnetka, Illinois, o suburbie a orașului Chicago, casa din „Singur acasă” poate fi  închiriată doar pentru noaptea 12 decembrie, prin platforma Airbnb. Licitația pornește de la prețul de 25 de dolari plus taxe, potrivit CNN.

Casa are trei etaje şi a fost vândută, în 2012, cu 1.5 milioane de dolari.

Citeşte şi: Kevin din „Singur Acasă” a devenit tată. Actorul Macaulay Culkin are o fetiţă

În data de 12 decembrie este disponibilă pentru închiriere pentru patru persoane. Oaspeții vor fi întâmpinați de actorul care a jucat rolul lui Buzz, fratele mai mare al lui Kevin.

De asemenea, oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu brad împodobit, paturi cu baldachin, o cină la lumina lumânării, dar și capcane din belșug şi o întâlnire cu o tarantulă adevărată.

Licitația începe de marți, 7 decembrie, la ora 11:00, aici.