Când şi unde puteţi urmări „Singur Acasă” în acest an. Mai sunt doar câteva săptămâni!

Aşteptarea aproape a luat sfârşit! În doar câteva săptămâni veţi putea urmări Singur Acasă la Tv, însă de data aceasta filmul nu se mai difuzează pe ProTv, ci pe Antena 1.

18 nov. 2021, 14:34
Când şi unde puteţi urmări „Singur Acasă” în acest an. Mai sunt doar câteva săptămâni!
Filmul "Singur acasă", lider de audienţă pe Pro TV

La Antena 1, filmul Singur Acasă va fi dat în luna decembrie, sâmbăta, de la ora 20:00. Zilele de difuzare sunt: 4, 11 şi 18 decembrie.

De când există datele de audienţă TV, celebrul film cu Macaulay Culkin nu a fost dat de o altă staţie de televiziune în afara Pro TV.

Chiar dacă a fost difuzat de zeci de ori, Singur Acasă a scos de fiecare dată audienţe care au plasat Pro TV pe prima poziţie în audienţe. Numai anul trecut, de exemplu, era urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut. Pe locul doi era, la distanţă de 600.000 de telespectatori, Antena 1 care dădea, în premieră, Gala „Te cunosc de undeva”.

O altă surpriză pentru fani: S-a lansat Singur Acasă 6!

O altă surpriză pentru fanii acestei serii este că s-a lansat deja, în urmă cu câteva zile. filmul Singur Acasă 6.  Platforma Disney + a difuzat pe data de 12 noiembrie, în premieră, „Home Sweet Home Alone”, un remake al primului film din această serie realizat în 1990.

Chiar dacă au 31 de ani de la lansarea primului film, în fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, milioane de oameni din toată lumea vizionează seria.

„Home Sweet Home Alone” va fi al şaselea film din serie. Lungmetrajul a fost regizat de Dan Mazer, cu un scenariu de Mikey Day și Streeter Seidell.

Noul film îi are în rolurile principale pe Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Pete Holmes, Ally Maki și Chris Parnell.

Scenariul din nou film e asemănător cu celelalte. Max Mercer, în vârstă de 10 ani, e lăsat accidental singur acasă, iar familia pleacă într-o excursie la Tokyo. Hoţii încep să dea târcoale casei şi aşa începe acţiunea.