CASA POPORULUI este bântuită de FANTOME. SUFLETELE RĂTĂCITE rup sigilii şi pornesc sistemele de alarmă

Casa Poporului, visul lui Nicolae Ceauşescu, a dat naştere, de-a lungul timpului, mai multor legende. Se spune că a doua construcţie ca mărime din lume ar fi bântuită. Drept mărturii stau declaraţiile familiilor celor care au dispărut pe imensul şantier în urmă cu mai bine de două decenii.

29 mai 2014, 08:42
CASA POPORULUI este bântuită de FANTOME. SUFLETELE RĂTĂCITE rup sigilii şi pornesc sistemele de alarmă

Legendele vorbesc despre oameni care ar fi fost îngropaţi de vii în fundaţie, iar acum bântuie culoarele Parlamentului, informează România TV. Personalul de noapte al clădirii povesteşte cum îşi fac simțită prezența fantomele. Bântuie noaptea pe coridoare, rup sigilii sau fac să sune sistemele de securitate.

Citeşte şi ZIUA COPILULUI. Porţi deschise pentru copii la Palatul Parlamentului de 1 IUNIE

Ridicarea Casei Poporului a mutilat destine umane. În timpul lucrărilor au avut loc peste o mie de accidente, din care 20 mortale. 

Una dintre poveştile tragice aparţine unei femei din Iaşi, care este convinsă că fiul ei a murit, în urmă cu 24 de ani, pe când lucra la ridicarea Palatului Parlamentului.Un muncitor de pe şantier mi-a zis: ‘Măi, Amarghioalei..băiatul tău e turnat într-un stâlp aici, la Casa Poporulu'”, a spus Ortensa Amarghioalei, mama lui Ştefan, un tânăr dispărut.

Citeşte şi Poveşti de groază într-un bloc din Iaşi, după ce acolo a locuit o familie de vrăjitoare

De aceeaşi soartă cruntă ar fi avut parte şi o tânără zidăriţă, Ana. Însăşi Anca Petrescu, arhitectul-şef al Casei Poporului, îşi amintea acum ceva vreme de accidentul în care fata şi-a pierdut viaţa.

Dincolo de legende se află o construcţie gigant, vizibilă de pe Lună. O clădire pentru care au fost şterse de pe faţa Pământului fără niciun regret cartiere întregi, biserici, spitale şi clădiri-monument.