Căsătoria cu persoana nepotrivită: cum ştii că nu e el alesul

Este una dintre cele mai mari temeri pe care le avem. Încercăm să evităm căsătoria cu persoana nepotrivită prin toate modalitățile posibile.

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 08:30
Căsătoria cu persoana nepotrivită: cum ştii că nu e el alesul

Și, cu toate acestea, unele persoane ajung să se căsătorească cu cine nu trebuie. 

Într-o anumită măsură, această problemă apare din cauza problemelor care ies la iveală atunci când încercăm să ne apropiem unii de alții. Părem normali doar în fața persoanelor care nu ne cunosc prea bine. Poate că unele persoane au tendința de a se enerva atunci când cineva nu este de acord cu ele sau se pot relaxa doar atunci când sunt la birou. Poate că este vorba despre intimitatea sexuală. Nimeni nu este perfect.

Citeşte şi  Vrei să te căsătoreşti? Află care sunt zilele prielnice din 2017

Problema este că, înainte de căsătorie, ne dezvăluim complexitatea în puține dintre cazuri. Oamenii preferă să dea vina pe parteneri atunci când relațiile le evidențiază defectele. Căsătoriile ajung să fie de multe ori un joc de noroc generos, plin de speranță, între doi oameni care nu știu încă cine sunt sau cine ar putea fi și care se angajează să-și construiască un viitor pe care nu l-au gândit înainte cu atenție.

Căsătoriile din interes din trecut au fost înlocuite cu căsătoriile din dragoste. Iar în căsătoria din dragoste contează ca partenerii să fie atrași unul de celălalt și să se iubească. Cu cât pare mai imprudentă căsătoria, cu atât mai sigură pare pentru parteneri.

Citeşte mai mult pe eva.ro