Cascadorii pe două roţi, la Salonul de motociclete VIDEO

Iubitorii de motociclete pot vizita în acest weekend Salonul de motociclete, accesorii şi echipamente de la Romaero Băneasa. Pe lângă motociclete, scutere, tunning moto, echipamente şi accesorii diverse, vizitatorii SMAEB pot vedea demonstraţii şi cascadorii, dar şi o mulţime de fete frumoase.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 17:31
Cascadorii pe două roţi, la Salonul de motociclete VIDEO

Cascadoriile au fost principala atracţie a zilei de sâmbătă la SMAEB. Fumul, flăcările şi acrobaţiile i-au lăsat cu gura căscată pe cei prezenţi.

Zeci de motociclişti au demonstrat că priceperea învinge teama şi pericolul. Ei le-au oferit spectatorilor imagini greu de uitat: un adevărat spectacol cu răsuciri la 360 de grade şi nu numai. Iar cei care au vrut să se perfecţioneze în mersul pe două roţi sau chiar în cel pe o singură roată au avut prilejul să o facă.

Motocicliştii au venit din toate colţurile Europei pentru a-şi arăta priceperea. Chiar şi ei recunosc însă că unele cascadorii sunt cu adevarat dificile.

Pasionaţii de motoare pot admira sau chiar cumpăra motociclete. La unele, preţurile ajung şi la 100.000 de euro, în funcţie de dotări.