CASE FRUMOASE. Aceasta este locuinţa acordeon şi este de vânzare. Care este preţul FOTO

Reședința de vacanță este atât de strâmbă, încât a fost botezată ”casa acordeon”. Dragspelhuset, în versiune orginală, a devenit una dintre construcțiile suedeze cele mai prezente pe Instagram.

05 ian. 2020, 06:48

Ințial, aici a fost o cabană datând de la sfârșitul secolului al 19-lea și cumpărată de doi arhitecți, Maartje Lammers și Boris Zeisser, scrie dcbusiness.ro. Amplasat pe malul lacului Ovre Gla, în mijlocul unei rezervații naturale, imobilul urma să devină un fel de refugiu de vacanță.

Citeşte şi Bloc evacuat după ce un vasluian a băgat ardei iuţi la cuptorul cu microunde pentru a face boia

Dar cei doi arhitecți au decis să-și pună imaginația la contribuție, adăugând la vechea construcție ceva original. Având în vedere că legislația locală interzice realizarea de noi clădiri sau fundații pe malul respectivului lac, arhitecții au gândit un sistem de leviere care să susțină noul ansamblul.

Grație transformărilor, modesta cabană de 45 metri pătrați dispune, acum, de 72 metri pătrați locuibili, devenind un viluță inedită, excelentă pentru toate anotimpurile. Acum, casa-acordeon a fost scoasă la vânzare pentru 189.000 de euro.